S-a răzbunat crunt pe iubit după ce a crezut că o înşală, însă atunci când a aflat adevărul a înlemnit FOTO

O tânăra din China crezut că iubitul o înşală, după ce nu a ajuns acasă la ora potrivită. De nervi, tânăra s-a răzbunat pe maşina iubitului. 

25 mart. 2015, 15:31

Li Tan, o tânără extrem de geloasă, a crezut că iubitul ei este cu o altă femeie şi i-a tapetat maşină cu absorbante, după ce partenerul ei, un bărbat de 24 de ani, nu s-a întors acasă la ora promisă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Umilinţa MAXIMĂ. Ce a păţit un timişorean care şi-a înşelat iubita FOTO

Cu toate acestea, femeia a descoperit ulterior că iubitul plănuia să-i facă o petrecere-surpriză de ziua ei, aşa că a rămas la un prieten pentru a pune la punct toate detaliile. Mai mult, Li a publicat pe internet imagini cu maşina distrusă, alături de mesajul „Exact! Eu am făcut asta”.

I-am spus să mai aştepte să vadă ce explicaţie îi da el, dar nu a vrut să asculte. Era convinsă că o înşală. A făcut-o să se simtă mai bine faptul că i-a distrus maşina„, a declarat o prietenă a tinerei.

Citeşte şi RĂZBUNAREA unei IUBITE ÎNŞELATE. Ce i-a făcut PARTENERULUI de DOI ANI după ce i-a găsit Facebook-ul deschis

Reacţia bărbatului a fost una inedită. El i-a explicat iubitei sale adevăratul motiv pentru care a lipsit.

Am întrebat-o ce s-a întâmplat şi a luat-o razna. I-am explicat că îi organizăm o petrecere-surpriză, i-am arătat rezervarea pe care o făcusem la restaurant, i-am spus că i-am invitat toţi prietenii. În cele din urmă, m-a crezut şi ne-am rezolvat problemele„, a povestit tânărul.