Andreea Esca, din nou alături de Andi Moisescu, iubirea din tinereţea vedetei PRO TV

În urmă cu foarte mulţi ani, presa relata despre o posibilă relaţie între Andreea Esca şi Andi Moisescu. Cu toate că cei doi nu au vorbit niciodată despre acest lucru, mai toată lumea a crezut că cei doi au fost iubiţi. Pentru că nu au apărut niciodată împreună la locul de muncă, recent, Andreea Esca s-a gândit să facă ceva inedit. L-a invitat pe colegul său de breaslă la Europa FM, iar ceea ce a ieşit a fost de-a dreptul uimitor.

RomaniaTV.net
11 mart. 2015, 10:44

Deşi nu s-a aflat încă nimic oficial, nimeni cu exclude varianta că Andi Moisescu a avut în urmă cu mulţi ani o relaţie cu Andreea Esca.

Recent, Andreea Esca a dorit să încerce ceva inedit în carieră. Şi anume, prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 a trecut la pupitrul postului de radio Europa FM, unde alături de Andi Moisescu a realizat un show de zile mari. Mai mult decât atât, de-a lungul emisiei, cei doi jurnalişti s-au tachinat, s-au apropiat unul de celălalt şi au fost mereu cu zâmbetul pe faţă.

Fiindcă reacţiile celor doi nu puteau fi trecute neobservate, dat fiind situaţia din trecutul lor, cei de la WoWBiz l-au contactat pe Mircea N. Stoian, jurnalist specializat în comunicare non-verbală, pentru a caracteriza comportamentul celor doi pe întreaga durată a emisiunii.

Verdictul lui Mircea N. Stoian a fost însă altul decât adevărul. Adică Andreea Esca şi Andi Moisescu au fost stingheri şi destul de reci unul cu celălalt, dincolo de amabilitatea afişată.

„În concluzie: e posibil ca ei să fi avut ceva amintiri comune pe care nu vor să le mai împărtăşească acum sau de care se simt stingheriţi. Poziţia bustului lui Andi şi cel al Andreei în planuri divergente arată că nu comunică decât la nivel strict verbal şi mai puţin relaţional. Atât”, a declarat Stoian.

Citeşte şi  ANDREEA ESCA şi ANDI MOISESCU au avut o idilă