S-a rupt lanțul de iubire dintre Dana Roba și Beni? Mesajul controversat al make-up artistei: „Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur”

Dana Roba a fost criticată de fanii săi, după ce și-a asumat relația cu Beni, bărbatul care i-a fost alături după ce a fost mutilată de fostul soț. Pare că relația cu noul iubit scârțâie.

14 sept. 2023, 15:31
S-a rupt lanțul de iubire dintre Dana Roba și Beni? Mesajul controversat al make-up artistei: „Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur”
Dana Roba, mesaj controversat pe internet

Dana Roba și-a asumat relația cu un prieten vechi, Beni, care a fost alături de ea, după ce fostul ei soț. Daniel Balaciu, a mutilat-o, lovind-o în repetate rânduri cu ciocanul. Make-up artista a fost criticată de fani și după ce aceasta a postat o fotografie cu fiicele sale, fiind acuzată că s-ar folosi de copile pentru publicitate.

Recent, vedeta a declarat în spațiul public că anumite drumuri necesită o parcurgere singuratică, lucru care ne duce la gândul la o despărțire.

„Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur, fără familie, fără prieteni, doar tu și Dumnezeu”, a fost mesajul postat de Dana Roba pe Instagram.

Citește și: Dana Roba rupe tăcerea! Cine l-a ajutat pe Daniel Balaciu în tentativa de omor: „Este diabolic”

Nu cu mult timp în urmă, make-up artista a postat o fotografie cu ea și fiicele ei pe rețelele de socializare. Publicul său a criticat-o dur, pe motiv că fetele sale nu ar fi fericite. Poza a fost însoțit de un mesaj emoționant.

„Eu sunt Mama lu’ Chantal și a lu’ Celine. Îmi doresc să fiu o mamă curajoasă, o mamă eroină, și cea mai bună prietenă pentru ele. Sunt sigură că Dumnezeu m-a lăsat pe acest pământ pentru că Chantal și Celine ar fi fost incomplete fără mine”, a scris vedeta.

Vedeta nu a răspuns în urma comentariilor acide: „Ce chipuri triste au fetițele! Îmi pare rău să spun, dar nu par deloc fericite”.

Dana Roba, dezvăluiri uluitoare despre Daniel Balaciu

Daniel Balaciu a intrat în atenția publicului la începutul acestui an, după ce și-a agresat soția. Recent, în mediul online au apărut mai multe persoane care susțin că acesta ar fi atras de repezentanții sexului masculin, iar lor li s-a alăturat și fosta soție a bărbatului. Acesta și-ar fi pierdut de mult sentimentele pentru soția sa.

Citește și: Ce plan avea Daniel Balaciu după ce și-a mutilat soția. Dana Roba a spus tot: „Era pregătit să fugă, și-a făcut bagajul”

Dana Roba e de părere că ipotezele lansate despre cel care i-a fost partener ar putea fi reale, pentur că de ceva timp nu mai era atras de ea și că mereu vorbea cu băieții. Mai mult, Daniel nici nu ar fi vrut să se afișeze cu familia în mediul online, în majoritatea fotografiilor fiind alături de bărbați, prieteni de fotbal.

„Eu cred că sunt reale. El toată ziua stătea pe telefon, non-stop era pe Facebook. Când îl întrebam cu cine vorbește, el îmi spunea că vorbește cu băieții. Ajungeam după 12 ore de muncă și intram în casă, nici nu mă saluta de multe ori. Îl întrebam ce face îmi spunea: Vorbesc cu băieții, nu pot să vorbesc!

Inclusiv în ziua în care a fost ziua noastră de căsătorie, am intrat în casă și i-am zis: Daniel, în ce data suntem astăzi?! Și îmi spune: Sunt pe Facebook, vorbesc cu băieții. I-am spus să se uite la dată și când s-a uitat îmi spune: A ce prost sunt, nu ți-am adus flori, lasă că îți aduc în 14 februarie.

El mereu vorbea cu băieții, nu făcea nimic în casă, dar vorbea cu băieții. El pe Facebook, dacă te uiți, el avea postări doar cu băieții de la fotbal. Clar că relația lui cu mine nu mai era una bună”, a declarat Dana Roba, potrivit wowbiz.ro.