S-a rupt lanţul de iubire: Simona Halep l-a atacat dur pe Patrick Mouratoglou. „Încrederea mea este zdruncinată!” VIDEO

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, a făcut anunțul oficial privind încetarea colaborării cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou, în vârstă de 53 de ani.

15 dec. 2023, 19:09
S-a rupt lanţul de iubire: Simona Halep l-a atacat dur pe Patrick Mouratoglou. „Încrederea mea este zdruncinată!” VIDEO
Simona Halep l-a atacat dur pe Patrick Mouratoglou. "Încrederea mea este zdruncinată!"

Simona Halep l-a desfiinţat pe Patrick Mouratoglou. Aflată la Paris, Simona Halep (32 de ani) a oferit un interviu de impact, în care a anunțat că s-ar putea retrage dacă suspendarea de patru ani nu îi va fi redusă. Totodată, dubla câștigătoare de Grand Slam a lăsat de înțeles că este dezamăgită de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.

Fostul lider WTA a confirmat că decizia de a pune capăt parteneriatului cu antrenorul francez a fost luată cu ceva timp în urmă. Simona Halep a evidențiat faptul că încrederea sa în colaborare a fost afectată în ultima perioadă, ceea ce a determinat această hotărâre.

Citeşte şi: Simona Halep, anunţul momentului înaintea audierii la TAS: „Probabil că va fi sfârşitul carierei mele”

„Am încetat să mai lucrez cu Academia Patrick Mouratoglou de ceva timp. Mereu am avut încredere, iar acum încrederea mea este zdruncinată. Pe viitor, nu știu cum va fi, dacă voi mai putea avea încredere din nou”, a dezvăluit Simona Halep într-un interviu acordat pentru Euronews.

Citeşte şi: Simona Halep va fi susţinută la TAS de „avocatul dopaţilor din tenis”. Apărătorul româncei a obţinut reducerea suspendării pentru Maria Şarapova

De asemenea, în contextul anunțului, românca i-a adresat și reproșuri publice lui Patrick Mouratoglou, acuzându-l că nu a ieșit mai devreme să-și asume responsabilitatea pentru faptul că a fost implicată într-un scandal legat de dopaj: „Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme! Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez”.

Pe 3 noiembrie, într-un video publicat pe Instagram, Patrick Mouratoglou a spus: „Într-adevăr, noi i-am propus să ia colagenul și l-am cumpărat de la o companie. S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, deoarece e vorba despre echipa mea și despre mine”.