S-a sinucis un om de afaceri. Mesaj cutremurător pe Facebook pentru cei trei copii

Un afacerist din Bistrița a fost găsit spânzurat la câteva ore după ce a provocat intenționat un accident. Afaceristul a provocat un accident rutier din care a scăpat cu viață, deși mașina a fost distrusă. Nu a renunțat la planul lui și de această dată s-a spânzurat chiar lângă locuința sa din București. Bărbatul avea probleme în căsnicie și a mai avut tentative de sinucidere în trecut. A lăsat în urma lui trei copii.

15 iul. 2020, 20:16

Omul de afaceri Mihail Belei a murit noaptea trecută. Se pare că acesta și-ar fi pus capăt zilelor. În ultima sa postare de pe Facebook, acesta le transmite un mesaj celor trei copii ai săi.

Omul de afaceri Mihail Belei, care preluase numele mamei sale Ulsamer, a decedat noaptea trecută. Se pare că acesta a ales să își pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat aproape de miezul nopții.

Tragedie  în politică, primarul unei capitale cu 10 milioane de locuitori s-a sinucis. Şi-a închis telefonul şi a plecat pe munte

Apropiații săi au povestit pentru Bistrițeanul.ro că aceasta ar fi fost a doua sa tentativă în ultimele 24 de ore. Acesta ar fi încercat să se sinucidă, cu câteva ore mai devreme, cu ajutorul autoturismului, provocând intenționat un accident. S-a ales însă doar cu câteva contuzii, iar câteva ore mai târziu a mai încercat o dată, spânzurându-se de una dintre schelele de la casa sa din București. Acolo a și fost găsit aproape de miezul nopții.

Se pare că problemele în căsnicie l-ar fi determinat să recurgă la acest gest. Acesta avea din ultima căsnicie o fetiță de doar câțiva anișori.

Omul de afaceri a mai avut astfel de tentative. Mihail Belei a deținut mai multe afaceri în Bistrița până în urmă cu câțiva ani, când a părăsit orașul. A deținut o șaormerie, un ziar online, dar și o agenție de publicitate. A fost fiul lui Mihail Belei, un cunoscut fost șef de la Pașapoarte.

În ultima sa postare de pe Facebook, de ieri, acesta precizează: „Viața este frumoasă, dar pentru mine….”. În comentariile la această postare le transmite celor trei copii ai săi, Ema, Andreas și Elsa că îi iubește.

Dispariția sa a fost confirmată și de Călin Lucian Farcaș, un prieten și fost parteneri de afaceri. Cu acesta a împărțit Mihai Belei drepturile de transfer ale jucătorului Taher Bawab, fost jucător la Gloria Bistrița.