S-a stins din viaţă una dintre cele mai iubite feţe bisericeşti. Preotul, care suferea de diabet, a decedat la Spitalul Fundeni

Parohul Bisericii „Tuturor Sfinților” din Focșani a încetat din viaţă, după mai multe săptămâni în care starea de sănătate i se deteriorase, anunţă Monitorul de Vrancea. Preotul, care în august ar fi împlinit 64 de ani, a decedat la Spitalul Fundeni din București.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 18:11

Părintele Petrea Petrea ar fi suferit o criză de pancreas, care i-ar fi fost fatală, conform surselor Monitorului de Vrancea. Preotul era cunoscut cu probleme medicale mai vechi, fiind diagnosticat cu diabet. 

Citeşte şi Un bărbat s-a legat cu un şiret şi s-a aruncat în râul Suceava. Gest extrem, în faţa soţiei

,,Din câte știu, dumnealui avea diabet și se pare că a făcut o criză de pancreas. Dumnealui a slujit în Sud după ′90 împreună cu părintele Drăgoi la Mausoleu, și apoi a fost înființată parohia «Tuturor Sfinților», și încă de la bun început a fost numit paroh acolo. A slujit până de curând. Problemele dumnealui de sănătate s-au agravat în ultimele săptămâni. Nu era pensionar, în august ar fi împlinit 64 de ani. A murit la spitalul Fundeni din București”a precizat preotul Oscar Dumitru Frunză, protoiereu în cadrul Protoieriei Focșani II, pentru sursa citată.

Trupul neînsufleţit al părintelui Petrea Petrea a fost depus în Biserica „Tuturor Sfinților” din Focșani, iar joi, 2 iulie, va avea loc slujba de înmormântare.