S-a stricat și Vama Veche! Un turist a crezut că este vorba despre o greșeală, când a văzut nota de plată pentru două beri

Un turist care a fost în Vama Veche și a mers la un local din comuna Limanu a crezut că e vorba despre o greșeală când a primit nota de plată.

26 aug. 2023, 09:53
S-a stricat și Vama Veche! Un turist a crezut că este vorba despre o greșeală, când a văzut nota de plată pentru două beri

Românii care fug de prețurile mari aleg, de cele mai multe ori, Vama Veche, Tuzla, Vadu, Corbu și alte stațiuni similare, fiind și mai puțin aglomerate. Totuși, se pare că patronii din HoReCa s-au prins și au crescut prețurile chiar acum, la final de sezon.

Citește și: Prețuri colosale în Vama Veche. Cât au ajuns să coste o bere sau o pizza la o terasă

Un turist ajuns în Vama Veche s-a lovit de costuri neașteptate. Potrivit bonului fiscal postat de bărbat pe Facebook, o bere la un local din zonă l-a costat nici mai mult, nici mai puțin de 30 de lei. Astfel, pentru două beri a plătit 60 de lei.

Nu doar prețul băuturii alcoolice este uriaș, cu și cel al unei sticle de Pepsi. Pentru o doză de 0,33 litri, a plătit 12 lei.

Turistul și-a mai comandat și un meniu de pui crispy cu cartofi prăjiți, pe care a dat 42 de lei. În total, o singură persoană a avut de plată 114 lei, iar bacșișul nu este inclus în preț.

Citește și: Prețuri imense. Cât costă să închiriezi un șezlong în Mamaia, Vama Veche, Costinești și Constanța, în 2023 | EXCLUSIV

Pe „tărâmul bogaților”, în Mamaia, lucrurile sunt la fel de scandaloase. Cei care vor să ocupe două șezlonguri aici trebuie să plătească 150 de lei pe zi. Pentru rândul al doilea, turiștii plătesc 120 de lei pe zi, tot pentru două șezlonguri. Rândul al treilea pare să fie cel mai accesibil, unde tariful este de 100 de lei pe zi. În aceste sume, intră și o umbrelă.

Pentru a-ți pune cearșaful în fața rândului 1, trebuie să plătești 200 de lei ca să-ți pui un prosop de 1.4×2 metri, timp de o zi, la malul Mării Negre. Mulți turiști au crezut că este vorba despre o glumă.