S-a urcat beat în maşina primăriei şi a făcut prăpăd la volan VIDEO

Un şofer de la primăria Suceava a făcut prăpăd, băut la volan. A lovit patru maşini în parcare, după ce a derapat. Şoferul conducea maşina primăriei, dar era în afara programului.

RomaniaTV.net
20 mai 2013, 14:03
S-a urcat beat în maşina primăriei şi a făcut prăpăd la volan VIDEO

Cinci maşini au fost avariate de şoferul unuia dintre viceprimarii Sucevei. Bărbatul consumase alcool şi conducea cu viteză maşina primăriei. Bărbatul a ieşit de pe stradă, pe trotuar. De pe trotuar, a plonjat în viteză printre copaci şi pe lângă o bară de metal şi a aterizat direct în parcare peste maşina unui localnic.

Potrivit România TV, după accident, şoferul a luat plăcuţele de înmatriculare de la maşina primăriei, sperând să nu fie găsit. N-a avut noroc, acum va trebui să plătească toate pagubele produse.

„Uşa şi aripa îndoită şi zgâriată. Spunea că-i blocat volanul. Pe etilotest indică cum că a băut, a avut o alcoolemie de 1,05”, spune proprietarul unei maşini variate.

Citeşte şi: S-au răsturnat cu maşina, au doborât un copac din rădăcini şi nu au decât câteva zgârieturi VIDEO

Şoferul vinovat se afla în afara programului. El a recunoscut că a băut un litru de bere înainte de a urca la volan. A rămas fără carnet şi riscă să fie dat afară de la serviciu.