S-au aprins luminiţele de Crăciun în Bucureşti, în sectorul 4. Anunţul făcut de Daniel Băluţă

Luminiţele de Crăciun din Sectorul 4 s-au aprins duminică, pe 5 decembrie, cu doar o zi înainte de Sfântul Nicolae. Copiii se pot bucura de noua imagine până pe 10-15 ianuarie, după cum a anunţat Danile Băluţă

RomaniaTV.net
05 dec. 2020, 18:47
S-au aprins luminiţele de Crăciun în Bucureşti, în sectorul 4. Anunţul făcut de Daniel Băluţă

S-au aprins luminiţele de Crăciun în Bucureşti, în sectorul 4. Anul acesta becurile de sărbătoare nu au mai fost aprinse ca în alţi ani la 1 decembrie. Doi dintre primarii din Capitală au decis să dea drumul la beculeţe separat. Astfel, sectorul 4 şi sectorul 5 s-au îmbrăcat deja în hainele de Sărbătoare.

S-au aprins luminiţele de Crăciun în Bucureşti, în sectorul 4. Ce spune Daniel Băluţă

„Luna decembrie e o lună cu semnificaţii deosebite. Sărbătorim Naţterea Mântuitorului, familiile se strâng aproape cu speranţă. Vorbim şi de capacitatea noastră de luptă, am luptat, vom lupta şi vom avea capacitatea de a ne bucura de viaţa noastră cotidiană şi de aceste sărbători. Avem nevoie de speranţă şi lumină în suflete.

Aceste luminiţe vor sta aprinse până pe 10-15 ianuarie, astfel încât atmosfera de sărbătoare să fie cât mai mare aici. Urez tuturor românilor Sărbători Fericite! Crăciun Fericit! Lumină în suflet şi speranţă. Mai ales speranţă, mai ales că am fost greu încercaţi de această pandemie.”, a declarat Daniel Băluţă.

Patru milioane de beculeţe colorate şi peste 5.000 de instalaţii şi decoraţiuni luminoase împodobesc bulevardele şi intersecţiile din Sectorul 4 al Capitalei, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Luminiţele s-au aprins sâmbătă, la ora 18,00, în prezenţa primarului Sectorului 4, Daniel Băluţă, la intersecţia Bulevardului Alexandru Obregia cu străzile Emil Racoviţă şi Niţu Vasile (intersecţia Fântâna Florilor).

Principalele artere de circulaţie, şoselele Olteniţei şi Berceni, bulevardele Brâncoveanu, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Şincai, Calea Văcăreşti, Metalurgiei, Strada Turnu Măgurele, precum şi marile intersecţii, Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului-Văcăreşti, Apărătorii Patriei au fost decorate cu ghirlande luminoase şi cu zeci de figurine tridimensionale cu motive specifice sărbătorilor de iarnă.

De altfel, principalele oraşe din România au îmbrăcat hainele de sărbătoare. În unele zone, evenimentul nu a fost anunţat, iar cetăţenii au surprins momentul total neaşteptat.

Citeşte şi: Sibiul a îmbrăcat haine de sărbătoare. S-au aprins luminiţele în centrul oraşului