S-au apucat să facă amor şi au folosit ulei de motor ca lubrifiant. Urmarea a întrecut orice închipuire!

Tracy Lawrence şi Jack Minot, din Georgia, SUA se pregăteau să petreacă o seară romantică. Bărbatul a realizat că au rămas fără lubrifiant, iar soluţia aleasă avea să le aducă doar probleme.

11 nov. 2019, 17:41
S-au apucat să facă amor şi au folosit ulei de motor ca lubrifiant. Urmarea a întrecut orice închipuire!

Jack Minot a decis să improvizeze, luând din portbagajul maşinii un litru de ulei de motor şi folosindu-l pe prietena lui care nu bănuia nimic. Au început actul sexual, iar fata a început să se plângă de dureri pelviene. Prietenul ei i-a spus că durerea va trece şi i-a sugerat partenerei sale să schimbe poziţia. Când femeia a început să vomite, Minot i-a spus să bea nişte lapte pentru că o va face să se simtă mai bine, ceea ce nu s-a întâmplat.

Metoda de AMOR care face ravagii printre TINERI. Durează 72 DE ORE dacă faci ASTA

Bărbatul şi-a dat seama că problema s-a agravat atunci când prietena lui a început să aibă convulsii şi halucinații. Abia după o oră a decis să sune la 911. El le-a spus medicilor că a folosit un „love juice” comandat on-line din China. Dar medicii şi-au dat seama că era ulei de motor, după care făptaşul a mărturisit ezitând că a folosit întradevăr acastă substanţă.

Jack Minot a mai declarat în raportul medical că nu făcuse sex de trei zile şi nu mai putea rezista, altfel o lua razna, aşa că a trebuit să facă asta cu orice preţ.