S-au căsătorit în secret în noaptea de Revelion

Cu toate ca in urma cu numai cateva luni i s-a pus la cale o farsa si a fost nevoita sa simuleze nunta intr-o emisiune in direct, de data aceasta vedeta a spus "Da" cu adevarat, in mare secret, chiar in noaptea de Revelion.

RomaniaTV.net
02 ian. 2014, 21:16

Kaley Cuoco, simpatica blonda din „The Big Bang Theory”, s-a logodit toamna aceasta cu jucatorul de tenis Ryan Sweeting si a anuntat ca urmeaza sa se casatoreasca in curand cu marea ei iubire. Nimeni nu a banuit insa ca nunta va avea loc atat de repede si intr-o zi atat de speciala.

Daca logodna a venit destul de brusc, dupa doar 3 luni de relatie, nunta urma sa aiba loc vara viitoare. Kaley le-a oferit insa o o supriza de proportii fanilor si jurnalistilor atunci cand a anuntat pe 1 ianuarie ca este deja femeie maritata si a postat fotografii de la nunta pe reteaua de socializare Instagram, scrie perfecte.ro.

Kaley a purtat o rochie de mireasa roz, semnata Vera Wang, a organizat petrecerea la o vila in stil spaniol si a invitat peste 150 de prieteni si rude la marele eveniment.