S-au dat pistolari pe internet, acum dau cu subsemnatul! ”Țineți-vă bine că venim peste voi”

Aveți grijă ce postați pe internet! Poliția este cu ochii pe rețelele de socializare. Trei cocalari care s-au dat în spectacol pe internet, îmbrăcați în uniforme de polițiști și au fluturat ostentativ un pistol, au fost chemați de reprezentanții Poliției Capitalei să dea cu subsemnatul.

26 aug. 2023, 18:04
S-au dat pistolari pe internet, acum dau cu subsemnatul! ”Țineți-vă bine că venim peste voi”
S-au dat pistolari pe internet, acum dau cu subsemnatul!

S-au dat pistolari pe internet, acum dau cu subsemnatul. Aceștia au ajuns în atenția oamenilor legii, după ce pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care au fost surprinși în timp ce purtau uniforme asemănătoare cu cele de polițiști, dar și cu un pistol asupra lor.

Citește și Scandalagiii care s-au bătut cu jandarmul fost luptător în Legiunea Străină au fost lăsați în libertate. Ciolacu, apel către jandarmii și polițiștii de pe plaje: Toleranță zero pentru bombardieri

S-au dat pistolari pe internet, acum dau cu subsemnatul

În imaginile care s-au viralizat imediat pe Tik Tok, cei trei bărbați cuprinși de euforia pe care le-a dat-o uniformele pe care le purtau, stau pe treptele unei clădiri din București, și ascultă manele.

La un moment dat, unul dintre ei îndreaptă mândru un pistol spre cameră, în timp ce personajul care filma râde.

Mai mult, aceștia au avut și un mesaj pentru urmăritorii lor: „Țineți-vă bine că venim peste voi să vă colindăm”.

Se pare că imaginile respective au fost văzute și de adevărații polițiști care nu s-au arătat impresionați de isprava celor trei bărbați pe care i-au chemat să dea cu subsemnatul.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public în care trei bărbați poartă, fără drept, uniforma de poliție și manipulează o armă, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 24 s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, au transmis vineri reprezentanții Poliției Capitalei.

Inițial, internauții au crezut că în imagini sunt trei polițiști adevărați, însă în urma anchetei deschise de adevărații oameni ai legii s-a descoperit faptul că cei trei bărbați ar fi actori figuranți într-un serial TV.

Cei care au urmărit imaginile cu pistolarii cocalari nu s-au putut abține și au reacționat imediat.

„Ăla mai scoate și pistolul…îți dai seama, se vede interlop. El nu știe pe ce lume e și în ce domeniu lucrează, normal ar trebui dați afară”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și Doi poliţişti bătuţi şi un suspect încătuşat eliberat cu flexul la o petrecere din Arad