S-au împlinit 4 ani de la moartea soţilor Maleon. Ce s-a întâmplat cu ancheta celor doi

S-au împlinit 4 ani de la moartea soţilor Maleon. În ajunul Crăciunului, în anul 2017, în casa soților de pe strada Alistar aveau să se petreacă scene halucinante. După ce au petrecut, au consumat alcool și au întreținut relații intime, soții Maleon s-au sinucis.

24 dec. 2021, 12:42
S-au împlinit 4 ani de la moartea soţilor Maleon. Ce s-a întâmplat cu ancheta celor doi
S-au împlinit 4 ani de la moartea soţilor Maleon

S-au împlinit 4 ani de la moartea soţilor Maleon. Vestea morții celor doi a venit ca un șoc chiar în ziua de Crăciun. Anda și Bogdan aveau o casă frumoasă, aproape de centrul Iașului, acolo unde au şi fost găsiți decedați.

Bogdan și Anda s-au stins, iar în urma lor au rămas multe întrebări fără răspuns. Nici după patru ani de la decesul celor doi, anchetatorii nu au reușit să finalizeze ancheta, deși varianta unei duble sinucideri rămâne și acum în picioare. La mormintele celor doi sunt mai multe candele aprinse și câteva crenguțe de brad, potrivit Bzi.ro.

Citeşte şi: Suspectul dublului asasinat de la Iaşi, adus în România. Marocanul, flancat de mascaţi pe Aeroportul Otopeni

S-au împlinit 4 ani de la moartea soţilor Maleon

Inițial s-a crezut că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Bogdan Maleon a fost găsit spânzurat, iar Anda a fost găsită moartă în aceeași cameră, având urme de strangulare în zona gâtului. Pe 25 decembrie 2017, un apel la numărul unic de urgențe 112 a fost efectuat la ora 15:40.

Atunci s-a anunțat că soții Maleon sunt în stare de inconștiență în casă. Bogdan și Anda Maleon au fost găsiți puțin înainte de ora 15:40 de către profesorul de istorie Liviu Pilat. El a fost cel care a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a anunțat tragedia. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, dar nu a mai putut face nimic pentru cei doi soți.

Procurorii au declarat la scurt timp după incident că primele rezultate ale necropsiei arătau că ambii soți au murit cu 8-10 ore înainte.

Procurorii ieșeni au precizat încă din acel moment că ar fi vorba despre o dublă sinucidere. Bogdan și Anda au petrecut împreună și au consumat alcool. O cantitate destul de mare însă.

În urma necropsiei s-a stabilit că Bogdan Maleon avea o alcoolemie de 2,40 miligrame alcool pur în sânge, iar Anda – 1,70 miligrame alcool pur în sânge.