S-au inventat toaletele „2 în 1” pentru bărbaţi. Vezi cu ce sunt dotate VIDEO

Bărbaţii se întreabă mereu ce fac doamnele atâta timp la toaletă când ies în oraş sau de ce merg mai multe odată. De acum vor avea şi ei motiv să facă aceste lucruri. Mai ales dacă sunt pasionaţi de jocuri.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 20:12
S-au inventat toaletele „2 în 1” pentru bărbaţi. Vezi cu ce sunt dotate VIDEO

O companie britanică a dezvoltat un produs care va umple „golul” din viaţa bărbaţilor atunci când aceştia merg la toaletă. Dacă până acum domnii îşi puteau învinge plictiseala doar uitându-se pe pereţi, la afişe, la încălţăminte sau pur şi simplu fluierând a pagubă, cineva s-a gândit şi la ei.

Captive Media a plasat în toalete console de jocuri controlate de… urină. Dificil de imaginat? Deloc. Este practic o consolă hands-free, prima de acest gen din lume.

Iată cum este construită. În interiorul pisoarului sunt plasate „butoane” de start, stânga şi dreapta, iar jetul de urină funcţionează ca un „joystick”, datorită tehnologiei infra-roşu.

Consola este dotată cu un ecran LCD de 12 inch-i, protejat de o sticlă groasă, rezistentă la şocuri şi uşor de curăţat. Sistemul de operare folosit este Windows 7, iar consola este dotată cu un microprocesor Intel Atom dual core.

Cum funcţionează? În timp ce urinează, bărbaţii pot schia, ucide pinguini sau răspunde unor teste distractive. Totul prin simpla mişcare stânga-dreapta. Iar la final, cu ajutorul telefonului mobil, îşi pot posta rezultatele pe Twitter sau în clasamentul live al consolei.

La ce foloseşte?
Captive Media a conceput acest dispozitiv atât în scopuri ce ţin de divertisment, cât şi în scopuri comerciale. După ce îşi folosesc timpul petrecut la toaletă distrându-se, domnii vor da ulterior buzna la cumpărături. În plus, în baruri consola ar putea fi folosită şi pentru reclamă la diverse băuturi.