„Să ne ţinem clanţa!”, sloganul lotului Romgaz cercetat pentru subminarea economiei naţionale

"Să ne ţinem clanţa"! Acesta pare a fi sloganul demnitarilor şi directorilor anchetaţi de DIICOT în dosarul Romgaz. Alpar Kramer, una dintre cele patruzeci de persoane vizate de procurori i-a îndemnat pe "colegii săi de dosar" să nu vorbească.

RomaniaTV.net
08 ian. 2012, 15:23
„Să ne ţinem clanţa!”, sloganul lotului Romgaz cercetat pentru subminarea economiei naţionale

„Situaţia e prea spinoasă, îi în ceaţă, din moment ce bagi patruzeci de oameni într-o oală. Treaba este mult prea complicată ca să ne apucăm acuma să ne dăm fiecare cu părerea. Oricum, o finalitate va avea treaba. Cel mai rău ce consider că se poate întâmpla acuma e să deie fiecare din clanţă”, a declarat pentru România TV Alpar Kramer, fost ditrector comercial al Romgaz.

Reamintim că Omul de afaceri Ioan Niculae, foştii miniştri ai Economiei Varujan Vosganian şi Adriean Videanu, precum şi alţi actuali şi foşti secretari de stat şi director din ministerul economiei şi autorităţile naţionale de reglementare în energie sunt cercetaţi de procurorii de la DIICOT într-un dosar de subminare a economiei naţionale.

Conform DIICOT, firmele lui Niculae au beneficiat de gaz la un preţ mai ieftin, defavorizând astfel consumatorii casnici.