Hoţii care au spart casa fiului lui Niculae Bădălău au fost prinşi

Hoţii care au spart casa fiului lui Niculae Bădălău au fost prinşi, anunţă România TV. Oamenii legii au recuperat şi trei din cele patru ceasuri sustrase din casa lui Gabi Bădălău, din judeţul Giurgiu. 

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 05:27
Hoţii care au spart casa fiului lui Niculae Bădălău au fost prinşi

La mai bine de o lună de la spargerea care a avut loc la locuinţa lui Gabi Bădălău, poliţiştii au reuşit să dea de urma celor care i-au intrat în casă şi i-au furat patru ceasuri a căror valoare era estimată la 50.000 euro şi suma de 30.000 euro dintr-un seif.

Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, este vorba despre un bărbat care a dus la un centru de amanet pentru a verifica dacă unul dintre ceasuri este autentic. Pentru că valoarea ceasului era destul de mare, cel de la amanet a sesizat autorităţile şi astfel oamenii legii au reuşit să-l prindă pe suspect.

Politiştii au făcut perchetiţii şi la alte imobile pentru a căuta şi alte obiecte sustrase din locuinţa lui Gabi Bădălău, iar în urma descinderilor oamenii legii au recuperat trei din cele patru ceasuri furate de la fiul lui Niculae Bădălau.

Citeşte şi: Daniela Crudu şi Gabi Bădălău, cel mai nou cuplu din showbiz! Cei doi se află într-o vacanţă romantică, pe un yacht 

Patru persoane sunt cercetate în acest dosar, fiind acuzate de furt calificat.

Casa fiului lui Niculae Bădălău din Bolintin Vale a fost spartă la jumătatea lunii iunie. Persoane necunoscut au pătruns în locuinţa lui Gabi Bădălău şi au sustras 30.000 de euro şi mai multe ceasuri a căror valoare se ridică la 50.000 de euro.

Au luat ceasuri şi bani, nu ştiu suma exactă. Mai multe informaţii vă pot da cei de la poliţie, nu ştiu foarte multe detalii. În curte erau camere de luat vederi. Ţineam obiectele şi banii într-un seif, ca orice om. Nu ştiu nimic, nu eram acasă. Este o anchetă în curs şi aşteptăm să se rezolve„, a declarat atunci Gabi Bădălău pentru România TV.

Spargerea a avut loc la aproximativ doi ani după ce casa lui Niculae Bădălau din aceeaşi localitate a fost călcată de hoţi. În 2018, hoţii au furat bani şi un pistol din casa senatorului PSD.

Claudia Pătraşcanu, terorizată de soţul ei, Gabi Bădălău, cu care se află în divorţ: „Îmi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare”