Salarii Auchan 2024. Cât câştigă un casier pe lună! Se dau şi tichete de masă de 400 de lei

Un lucrător comercial senior raion pește și preparate din carne proaspătă câștigă 2.550 lei. Un controlor gestiune are salariul de 4.500 lei, plus bonuri de masă în valoare de 400 lei.

15 ian. 2024, 08:57
Salarii Auchan 2024. Cât câştigă un casier pe lună! Se dau şi tichete de masă de 400 de lei

Salarii Auchan 2024. Cât câştigă un casier. Se dau şi tichete de masă de 400 de lei. În 22 februarie 2023, Auchan anunța, printr-un comunicat, că „a început remodelarea liniilor de case din magazine și construirea unui parcurs 100% self check-out pentru clienți”:

„Datorită noului sistem de case, clienții beneficiază de un timp redus de așteptare la casele de marcat, toate acestea fiind permanent deschise.De altfel, toți angajații din zona caselor de marcat evoluează spre o nouă meserie, cea de consilier, noul lor rol fiind acela de a acorda consultanță și suport clienților.

Salarii Auchan 2024. Cât câştigă un casier. Se dau şi tichete de masă de 400 de lei

Noua soluție de case propune o abordare flexibilă, fiind formată din case self service potrivite atât pentru un număr redus de produse, cât și pentru cumpărături mai voluminoase, fiind destinată pentru a evita formarea de cozi și pentru a reduce timpul de aștepare la case. În funcție de dimensiunea magazinului, între 16-50 de case rapide self check-out funcționează permanent în fiecare unitate.

Angajări Kaufland 2024. Salarii de 4.400 de lei pentru un vânzător, plus bonuri de masă şi beneficii de tipul Bookster, 7Card

Casele rapide self check-out sunt intuitive și ușor de utilizat, iar întregul proces de scanare a cumpărăturilor poate fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul consilierilor de case, aceștia fiind permanent disponibili pentru a oferi suportul necesar”.

Casele rapide self check-out sunt intuitive și ușor de utilizat, iar întregul proces de scanare a cumpărăturilor poate fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul consilierilor de case, aceștia fiind permanent disponibili pentru a oferi suportul necesar.

După scanarea produselor, clienții pot achita cumpărăturile prin orice modalitate de plată: numerar, card bancar, bonuri de masă digitalizate, etc. De asemenea, noul sistem de case permite scanarea facilă și a cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, oferind membrilor numeroase avantaje”, a informat Auchan.

În prezent, 12 dintre magazinele Auchan (hipermarketuri, supermarketuri și magazine de proximitate MyAuchan) din București, Cluj, Constanța, Brașov, Iași și Timișoara sunt deja echipate cu noul sistem de case, urmând ca până în 2025 acesta să fie disponibil în toate unitățile rețelei.

Un casier principal trezor câștigă 1.800 lei, plus tichete de masă 400 lei, conform Undelucram.ro. Un casier încasator câștigă 1.750 lei.

Salarii Auchan 2024. Un lucrător comercial senior raion pește și preparate din carne proaspătă câștigă 2.550 lei. Un controlor gestiune are salariul de 4.500 lei, plus bonuri de masă în valoare de 400 lei.

 

Salarii la Lidl. Cât de mari sunt diferențele față de Kaufland și Mega Image

Salarii la Lidl. Un tânăr interesat să se angajeze la Lidl, după ce a găsit un anunț de angajare postat de companie, a început să se informeze în legătură cu salariile de la alte supermarketuri din țară.

„Venit mediu brut lunar de 5700 RON raportat la norma de lucru mentionata in anunt (include salariu brut, tichete de masa, prime, bonusuri si sporuri”, se arăta în anunțul Lidl, de la care a început o adevărată dezbatere online.

Citește și Marcel Ciolacu anunţă impozitarea pensiilor speciale cu 10%. România riscă să piardă 1,5 miliarde de euro din PNRR

Salarii la Lidl  

Mai mulți actuali și foști angajați Lidl au confirmat că acela e salariul mediu. „Da, ofera. Sunt angajat LIDL de o saptamana, am pe contract 2900 LEI + 800 LEI bonuri de masa, dar crede-ma ca urmeaza sa-mi dau demisia saptamana viitoare. Nivelul de lucru e foarte mare, de abia ai timp de ‘pauza’, 8 ore nu faci niciodata, sunt mereu 9 ore de munca, iar stresul asta nu merita nici suma aia 5700 BRUTA transformata printr-un miracol in suma NETA. Multumeste-te mai bine cu mai putin ca e mai bine”, a spus un internaut.

„Pentru banii aia si nu numai, poti ajunge si la 3.800-4.000, depinde de luna, dar trebuie sa fii in toate partile, ba pe casa, ba la pus marfa, totul acolo este intr-un ritm continuu, abia poti sa respiri. Intr-adevar nu este un salariu mic dar ai de indurat multe lucruri”, a adaugat un alt angajat Lidl.

„La Lidl Teius Bucuresti au incercat sa ma convinga sa lucrez pe 2100 in mana. Au inceput sa imi zica cum ca el vrea sa fiu mereu available si cand sunt acasa si de acord indiferent cand o sa fie nevoie sa ma trimita la alte magazine sa lucrez pentru aia cuz staff. Cand i-am intrebat de salariul de pe afisul ce il aveau in fata magazinului au zis ca ala e doar de reclama”, a sustinut un alt angajat Lidl.

Citește și Locul de muncă plătit cu peste 4.000 de lei, pentru care sunt necesare doar 10 clase. Angajatorul asigură și două mese pe zi

„Cand m-am angajat la Lidl, in prima luna am luat 1.550. Apoi salariul a crescut (pentru toata firma). Individual, creste anual, in luna aniversara, primind un bonus de 1.200 de lei. Acum, pe ultima treapta, dupa 3 ani, salariul de baza este 2.850, care adunati cu weekenduri si ture de noapte (ocazionale, o data pe luna) ajungi intre 3.200 si 3.500. Orele suplimentare nu se platesc decat in conditii deosebite, in rest primesti zile libere de ei. Un incepator primeste 2.600 salariul de baza. Se anunta o crestere luna viitoare. Vedem ce o mai fi. Prima de Paste/Craciun 800 de lei, al 13-lea salariu, diverse bonusuri si cadouri”, evidentiat un alt salariat Lidl.

Kaufland

La Kaufland, însă, salariile sunt ceva mai mici. „Salariul la Kaufland in primul an de lucru este 3.700 lei brut”.

Ce salarii sunt la Mega Image

„Eu sunt sef de magazin la Mega, dar au gasit jigodiile o chichita… Sunt ‘Store Manager Trainee’… Dupa 7 ani de rupt oase si hartogaraie si tot ce va mai puteti imagina… ‘Trainee’… 6.350 brut…. Joaca-o pe asta!!! M-as duce la Lidl pentru salariul ala mediu.. Dar mna.. Unde sunt eu, te angajezi al naibii de greu la el.. Zici ca e Omerta frate acolo…”, a subliniat un angajat Mega Image.