Salarii nete uriașe în România. Nu se cere facultate sau experienţă anterioară. Care sunt cele mai atractive joburi

Giganții economici din România fac angajări masive și sunt dispuși să accepte chiar și persoane cu opt clase. Salariile nete sunt cât se poate de ataractive.

22 aug. 2022, 13:10
Salarii nete uriașe în România. Nu se cere facultate sau experienţă anterioară. Care sunt cele mai atractive joburi

România este o țară cu numeroase posibilități de angajare, iar pentru a ajunge la sume mai mult decât rezonabile nu ai nevoie de experiență sau facultate.

Citește și Salarii de peste 5000 de lei plus bonusuri. Care sunt cele mai atractive joburi

Producătorul de mezeluri Angst este cel mai nou angajator care caută români pentru o serie stufoasă de posturi bine plătite. Dacă ai experiență de consilier juridic de cel puțin un an, te bucuri de un salariu de start de 7000 de lei, cu posibilitatea ca acesta să crească destul de rapid. Până la 5000 de lei câștigă montatorii de panouri fotovoltatice, chiar dacă sunt necalificați, din partea gigantului PMG Wind România.

Dacă ești dispus să lucrezi pe  timp de noapte, Mega Image se numără printre companiile care fac angajări de persoane cu doar opt clase absolvite, salariul de start fiind de 3200 de lei net. Posturile sunt disponibile în zona Dristor.

Un mecanic angajat de Valrom Industrie, unul dintre cei mai mari producători și furnizori de țevi și fitinguri din material plastic pentru rețele și instalații în construcții din Europa de Sud-Est, poate câștiga până la 5500 de lei. Posturile sunt disponibile în cartierul Militari din București, cu mențiunea că, deși nu necesită facultate, ai nevoie de o calificare de mecanic pentru întreținere și reparații sau calificare de electromecanic. Experiența relevantă pe post este de asemenea pe lista de obligații ale candidatului. Ca bonus, pe lângă salariul net menționat, mai primești tichete de masă și prime de performanță.

PMG Wind România oferă salarii între 3000 și 5000 de lei net, pentru monitorii de panouri fotovoltaice. Singurul lucru de care ai nevoie este un permis de conducere categoria B. Calificarea nu este necesară, pentru că se realizează de către angajatori. Trebuie să ai deschiderea să lucrezi la înălțime și disponibilitatea pentru deplasări scurte în țară, conform Economica.net.

Citește și Salariile profesorilor se majorează în septembrie. Cât vor primi în plus pe card în noul an şcolar DOCUMENT