SALARII NESIMŢITE la conducerea Complexului Energetic Oltenia

Publicat: Joi, 12 Iulie 2012 09:14 // Actualizat: Joi, 12 Iulie 2012 09:14 // Sursa: RTV.net

Deputatul independent Dan Ilie Morega susţine că directorul Complexului Energetic Oltenia are un salariu imens comparativ cu restul salariaţilor şi consideră că acest lucru este "de-a dreptul jignitor".

Foto: radioinfinit.ro

Salariile nesimţite nu dispar din România. La Complexul Energetic Oltenia, directorul Constantin Bălăşoiu are un salariu de zeci de ori mai mare decât al angajaţilor. Cel puţin aşa a dezvăluit deputatul de Gorj Dan Ilie Morega, într-o conferinţă de presă.

Mai exact, salariul lui Bălăşoiu depăşeşte suma de 33.400 de lei, iar subalternii săi câştigă lunar 20.0000 de lei.

"Este de-a dreptul jignitor pentru orice salariat ca Bălăşoiu să aibă un salariu pe luna de 334 de milioane de lei (vechi, n.r.), iar adjuncţii lui să aibă 268 de milioane", a "tunat" Morega.

n structura de conducere a CEO sunt 116 directori. Bălăşoiu cu Marin Condescu au realizat o cooperativă la CEO. Ori eu sunt nebun, ori ce fac ei acolo este o crimă la adresa bunului-simţ. Să iei peste 50 de salarii minime pe economie?! Mai aveau puţin şi ajungeau la zece mii de euro pe lună", a mai spus deputatul independent.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 mai 19:39
...dobânzi şi majorări de întârziere în cuantum de peste trei milioane de lei. Citeşte şi: SALARII NESIMŢITE la conducerea Complexului Energetic Oltenia Managerul privat al Complexului Energetic...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H