Salariu de dezvoltator software senior, oferit acum în România: peste 20.000 de lei brut lunar

Un dezvoltator de aplicaţii, jocuri şi site-uri angajează la Cluj în poziţia de senior software developer pe salarii brute de 20.700 de lei pe lună şi bonus anul funcţie de performanţă. 

RomaniaTV.net
12 ian. 2018, 06:31
Salariu de dezvoltator software senior, oferit acum în România: peste 20.000 de lei brut lunar

Locul de muncă e pe o perioadă de 26 de luni. Candidaţii selectaţi în acest post vor putea lucra şi de acasă, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

În ce constă munca

Candidaţii selectaţi pentru acest post vor lucra într-un proiect care vizează realizarea unui asistent pentru nutriţie şi antrenament, bazat pe inteligenţă artificială. Interfața tangibilă pentru utilizator este un site adaptabil pentru dispozitivele mobile (tablete, laptopuri), însoțit de aplicația pentru smartphone, iar nucleul produsului este sistemul sugestii bazat pe inteligență artificială (IA). Website-ul şi aplicația mobilă oferă o interfață pentru gestionarea contului personal, înregistrarea și actualizările biometrice ale utilizatorului. Asistentul reprezentat de aplicația de mobil va furniza date biometrice la sistemul principal prin interacțiunea cu health kit-urile de monitorizare a sănătății aflate pe dispozitivele mobile (ceasuri smart, brățări, etc), folosind senzorii terminalului pentru a oferi datele disponibile (timp somn/activ, activitatea fizică, locație, starea vremii, etc.).

Punctual, în cadrul proiectului de eHealth, candidaţii selectaţi pentru acest post vor realiza aplicaţiile mobile pe iOS şi Android, vor realiza platforma web, Cloud şi API, vor defini modalitatea de prelucrare a datelor în limbajul MySQL, cu următoarele funcționalități: abilitatea de a interoga datele nestructurate, utilizând limbajul MySQL; conectare la diferite surse de date: JSON și XML, API; posibilitatea de a executa operații de tip join pe date din mai multe surse de date; interfață de conectare externă de tip JDBC și ODBC pentru compatibilitate cu produsele existențe pe piață.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.