Salariul Andreei Esca rămâne un mister: Aş vrea să văd şi eu cât câştig, glumeşte prezentatoarea

Despre salariul Andreei Esca s-a spus mai în glumă mai în serios că este cel mai mare mister din presa românească. Toate încercările jurnaliştilor de a afla cu cât e plătită cea mai populară ştiristă au eşuat. Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Andreea Esca i-a dezamăgit pe toţi cei care au intenţia de a o oferta de acum încolo.

RomaniaTV.net
02 dec. 2012, 12:46
Salariul Andreei Esca rămâne un mister: Aş vrea să văd şi eu cât câştig, glumeşte prezentatoarea

Eu sunt un om fericit cu ceea ce fac. Nu sunt cineva care să îşi dorească mai mult (…) Eu sunt mulţumită, fericită nu îmi doresc nici iaht, nici elicopter”,  a declarat Andreea Esca pentru paginademedia.ro.

Acesta este răspunsul pe care Andreea Esca l-a dat, în decursul anilor, tuturor celor care au oferta-o. Sumele, necunoscute însă, nu au reuşit să o urnească pe ştiristă de la pupitrul ProTV.

„Am telespectatorii mei, am colegii mei, am rezultate bune, de ce … nu văd sensul„, a mai spus Esca.

Jurnalistul de la Pagina de Media a vrut să îi testeze curiozitatea Andreei Esca. A întrebat-o ce salariu din media ar interesa-o dacă site-ul ar publica veniturile jurnaliştilor din România.

M-aş duce glonţ să mă uit la salariul meu, aş vrea să văd şi eu cât câştig”, a glumit prezentatoarea. „Nu m-ar interesa niciodată cât câştigă nimeni. Nu ştiu de ce. Poate şi asta vine tot din educaţie”, a mai spus Andreea Esca.