Salariul IMPRESIONANT pe care îl are COVE. Ce avere a strâns prezentatorul TV

Cove, pe numele lui real Gabriel Coveşanu, are zeci de ani de experiență în televiziune, iar acum s-a aflat și suma lunară pe care o încasează. Prezentatorul emisiunii "Vorbește lumea" de la Pro TV are un salariu impresionant.

17 sept. 2020, 13:27
Salariul IMPRESIONANT pe care îl are COVE. Ce avere a strâns prezentatorul TV

Cove a devenit celebru după ce a apărut în cadrul emisiunii „Surprize, surprize”. În momentul de față, este managerul Teatrului „Ion Creangă” și prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea”.

Oana Zăvoranu, despre partidele de AMOR cu foştii săi iubiţi: „Dura maxim 10 minute!”. Cine este pe LISTA RUŞINII

Potrivit declarației de avere, Gabriel Coveşanu deține trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală, la care se adaugă anexele aferente. Salariul de manager este de 106.269 lei, iar postul de prezentator TV îi aduce anual în buzunare încă 182.014 lei. La cele două salarii se mai adaugă și alte venituri din cinci colaborări: 31.000 lei, 14.500 lei, 11.400 lei, 5.000 lei și 1.750 lei. Astfel, veniturile anuale ale lui Cove sunt de aproximativ 350.000 de lei.

Adevărata relaţie dintre Adela Popescu şi Cove. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de camerele de luat vederi: „Am avut o chimie rapid”

Gabriel Coveşanu a devenit cu adevărat faimos în urmă cu 19 ani, pe când era asistentul Andreei Marin în emisiunea „Surprize, Surprize”. Apoi a devenit concurent la „Dansez pentru tine” și a jucat în serialul „Meseriașii” (Pro TV), alături de Andreea Bănică, Romică Ţociu şi Cornel Palade, dar a mai prezentat o emisiune culinară și la Prima TV, „Mama mea gătește mai bine”. Cove a trecut și pe la Kanal D, unde a avut-o colegă de prezentare pe Andreea Mantea.


loading...
Partenerii noștri