Salariul lui Cătălin Scărlătescu l-a lăsat cu gura căscată pe Speak. Cât câștiga celebrul bucătar după Revoluție: „Niciodată nu am coborât sub suma aia”

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce salariu câștiga în primii ani după Revoluție. Suma pe care o câștiga celebrul bucătar l-a lăsat fără cuvinte pe Speak. Juratul de la „Chefi la cuțite” câștiga în 1994, 1400 de euro pe lună.

02 nov. 2022, 09:07
Salariul lui Cătălin Scărlătescu l-a lăsat cu gura căscată pe Speak. Cât câștiga celebrul bucătar după Revoluție: „Niciodată nu am coborât sub suma aia”

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați Chefi din România. Recent, el a dezvăluit în cadrul podcastului lui Speak, ce salariu avea în primii ani după Revoluție. Suma fabuloasă l-a șocat pe Speak.

Citește și Cătălin Scărlătescu și-a deschis propriul restaurant. Ce reguli le impune angajaților

Celebrul bucătar a dezvăluit că și-a petrecut toată viața în bucătărie și că niciodată nu s-a văzut făcând altceva. El a mărturisit că toți banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului i-a cheltuit pe mâncare și băutură.

Invitat la podcastul lui Speak, „La fileu”, Scărlătescu a vorbit despre viața sa dar și despre câți bani a câștigat de-a lungul timpului din meseria de bucătar.

„Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari. Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Acesta a spus că în perioada respectivă cu salariul pe care îl câștiga într-o lună, putea să își cumpere trei mașini Dacia.

„Dacă eu eram stâlpul care-ți aduceam banii în casă, eu îți produceam ție 30 de mii pe lună, cât îmi dădeai tu mie? Dacă nu intra suma corectă… lasă că am unde să muncesc”, a spus chef Scărlătescu.

Juratul de la „Chefi la cuțite” a vorbit în cadrul podcastului și despre un episod mai puțin plăcut în care un patron a vrut să îl înșele.

„A încercat unu… El a încercat să încerce. Și când a văzut s-a liniștit și a zis: De azi înainte tu nu ai salariu. Ia cât vrei! Pentru că munceam foarte mult. Adică diferența dintre ce era înaintea momentului în care am venit eu la el în restaurant și după ce am venit eu era atât de mare”, a mai spus celebrul bucătar.

Cei care se întreabă ce salariu are acum Cătălin Scărlătescu, ei bine acesta câștiga în 2020, în jur de 1.600 euro pe lună la Antena 1, pentru emisiunea Chefi la cuțite, potrivit Impact.ro.

Citește și Care este, de fapt, relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi”