Cătălin Scărlătescu și-a deschis propriul restaurant. Ce reguli le impune angajaților

De ani de zile chef Cătălin Scărlătescu își dorește propriul restaurant. Acum dorința acestuia a prins formă și a luat naștere X Chef by Cătălin Scărlătescu.

01 nov. 2022, 21:38
Cătălin Scărlătescu și-a deschis propriul restaurant. Ce reguli le impune angajaților

După ce de-a lungul anilor a avut imaginea asociată cu mai multe localuri, Cătălin Scărlătescu a reușit acum să deschidă propriul restaurant, care este în totalitate al lui.

De luni bune bucătarul lucrează la proiectul X Chef by Cătălin Scărlătescu, pentru că a devenit o regulă în lumea bucătarilor ca fiecare dintre ei să administreze un restaurant. În ciuda faptului că acesta a fost plecat în emisiunea „America Express”, lucrările pentru restaurant au mers perfect, chiar și în lipsa lui, potrivit substantial.ro.

Scărlătescu e aproape de finalizarea lucrărilor și a postat mai multe imagini cu localul pe Tik tok. Se pare că acesta a pus accentul pe calitate, pentru ca cei care trec pragul restaurantului să trăiască o experiență culinară desăvârșită.

Citește și: Duel plin de emoţii la Chefi la cuţite. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent: „Gătitul este un exercițiu de dragoste”

Cătălin Scărlătescu este foarte atent și în privința angajaților. Juratul vrea să aibă o echipă bine pregătită, așa că selecția a fost una riguroasă. Angajații acestuia trebuie să respecte câteva reguli pentru a-l mulțumi pe chef. Cătălin a declarat că anagajații lui nu vor avea salarii și că aceștia vor beneficia de procente.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Le dau procente. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, clădit de mine”, a spus acesta.

El este strict și în ceea ce privește fumatul și telefonul. Acestea sunt complet interzise, pentru ca totul să se desfășoare într-o disciplină deplină.

„În restaurant nu există pauză. La mine în restaurant nu există fumat, nu există telefon mobil. Legal, trebuie să-i ții 9 ore la muncă, cu o oră pauză. Asta înseamnă disciplină”, a adăugat acesta.

Citește și: Care este, de fapt, relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi”