Salariul regesc pe care îl iau angajații lui Pescobar! Câte mii de euro bagă în buzunar un bucătar la finalul lunii

Dacă îți dorești să te bucuri de un salariu colosal, atunci s-ar putea să fie nevoie să te orientezi pe zona culinară, în special cea pescărească. Spunem asta, pentru că s-a aflat cu câte mii de euro își plătește Pescobar angajații.

19 apr. 2024, 13:12
Salariul regesc pe care îl iau angajații lui Pescobar! Câte mii de euro bagă în buzunar un bucătar la finalul lunii
Salariul regesc pe care îl iau angajații lui Pescobar! Câte mii de euro bagă în buzunar un bucătar la finalul lunii

Angajații lui Pescobar duc o viață luxoasă, în special datorită salariilor foarte generoase de care au parte. Acest lucru este confirmat chiar de către Mitică Dragomir, care a dezvăluit detalii despre situația de la Taverna Racilor. Iată cât de bine sunt plătiți bucătarii angajați de Paul Nicolau!

Citește și: Pescobar se scaldă într-o mare de bani! Cât produce Paul Nicolau într-o zi de muncă la Taverna Racilor

Supranumit Pescobar, Paul Nicolau se bucură de un succes remarcabil în toate aspectele vieții sale, chiar și cu existența controversei care l-a înconjurat de-a lungul timpului. Mulți oameni îl invidiază, dar rămân totuși nedumeriți cu privire la modul în care a reușit să creeze un lanț de restaurante faimos în întreaga țară. Secretul său a fost dezvăluit de Mitică Dragomir.

Mitică Dragomir a discutat despre succesul lui Pescobar și despre modul în care acesta și-a câștigat poziția. În plus, fostul președinte al LPF a furnizat detalii despre salariile angajaților de la Taverna Racilor. Deși unii au sperat că afacerea lui Pescobar va suferi după ce unul dintre restaurantele sale a fost afectat de un incendiu, lucrurile nu au stat chiar așa.

Mitică Dragomir a dezvăluit că unul dintre aspectele cheie ale succesului lui Paul Nicolau a fost selecția atentă a personalului său. Se pare că Pescobar a angajat doar bucătari extrem de calificați, asigurându-se de faptul că preparatele sale sunt întotdeauna la cel mai înalt nivel.

În plus, se pare că nu se zgârcește la capitolul salarii. Bucătarii lui Pescobar par să trăiască în lux, deoarece patronul nu a făcut economii atunci când vine vorba de beneficiile salariale. Salariile pe care le primesc aceștia nu sunt deloc modeste, ceea ce arată că Paul Nicolau apreciază munca lor și îi recompensează corespunzător. Pe lângă beneficiile oferite, bucătarii de la Taverna Racilor primesc salarii consistente, de mii de euro lunar.

„Se duce lumea pentru că are și bucătari. A adus bucătari trăsnet. A adus bucătari de afară. Pe alții i-a dat afară. 5000-6000 de euro ia un bucătar pe lună. Plus casă, masă, mașină. Dacă ești bun, îți faci tu și spargi pe toată lumea”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Mitică Dragomir a făcut cunoscut cât de mare este profitul zilnic estimat al lui Pescobar din afacerile sale cu restaurante. Se pare că acesta se ridică la aproximativ 100.000 de euro pe zi, provenind din toate restaurantele pe care le deține în țară.

„Are avere de 10.000. E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi. Care îi rămân. Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. 100.000 de euro pe zi, nu pe lună, câștig. Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum”, a mai precizat Dumitru Dragomir, potrivit aceleiași surse.

Citește și: FOTO Cum arată apartamentul de 1,2 milioane de euro al lui Pescobar. Patronul Tavernei Racilor are piscină pe terasa penthouse-ului