Sălile de fitness, aerobic şi de culturism din Argeş, suspendate în următoarele 14 zile. De când se aplică decizia

Publicat: Luni, 03 August 2020 17:56 // Actualizat: Luni, 03 August 2020 17:56 // Sursa: romaniatv.net

Activitatea sălilor de fitness, gimnastică aerobică, culturism şi de alte astfel de sporturi din judeţul Argeş va fi suspendată timp de două săptămâni, începând de marţi, 4 august. Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pe fondul creşterii numărului de infecţii cu noul coronavirus.

Foto: Pixabay.com / David Mark

Fast-food-urile, cazinourile şi casele de pariuri din Argeş, activitate suspendată după ora 23

"Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit astăzi, 03 august, în şedinţă extraordinară şi a adoptat hotarârea nr. 28. Ţinând cont de situaţia epidemiologică din judeţ şi de hotararea CNSU nr. 38, hotărâre care are aplicabilitate şi în Argeş, s-a dispus armonizarea acesteia cu hotărârea CJSU nr. 26 din 28.07.2020, prin modificarea prevederilor art. 3 pct. 3.2 care va avea următorul conţinut: «Activităţile comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri , se suspendă între orele 23.00 – 06.00, administratorii spaţiilor în care se desfăşoară aceste activităţi asigurând monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire şi de către clienţi a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii»", se arată într-un comunicat de presă al Prefecturi Argeş, citat de News.ro.

Decizia intră în vigoare luni seară, începând cu ora 23.00.

Sălile de fitness, culturism şi gimnastică aerobică din Argeş, suspendate în următoarele două săptămâni din cauza coronavirusului

În aceaşi şedinţă, CJSU Argeş a decis că "se suspendă activitatea sălilor de culturism, fitness, gimnastică aerobică şi alte asemenea activităţi pe o perioadă de 14 zile începând cu data de 04.08.2020, ora 08.00".

"Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din zona carantinată, reamintim că este operaţională linia Telverde pentru informaţii legate de coronavirus- 0800800358. La această linie telefonică pot fi solicitate informaţii despre modul în care se manifestă virusul, modalităţi de prevenire a îmbolnăvirii şi alte detalii legate de conduita preventivă", arată sursa citată.

Programul teraselor, cluburilor şi barurilor, limitat

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat o hotărâre care propune limitarea programului teraselor, barurilor, cluburilor operatorilor de jocuri de noroc, în Bucureşti şi judeţele Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova şi Galaţi. Astfel, programul acestora nu poate începe înainte de ora 06.00 şi nu poate fi prelungit după ora 23.00.

Măsura este aplicată pe o perioadă de 14 zile şi poate fi prelungită.

Până în prezent, în judeţul Argeş s-au înregistrat 3.512 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Masca devine OBLIGATORIE în Centrul Vechi al Capitalei, dar şi pe stradă, în pieţe, gări şi în staţiile de transport în comun

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H