Salman Khan şi Iulia Vântur nu se mai ascund. S-au afişat împreună în public VIDEO

Relaţia dintre frumoasa Iulia Vântur şi actorul indian Salman Khan ţine de ceva vreme primele pagini ale presei mondene, dar dacă până acum cei doi au negat că sunt un cuplu, de acum se pare că nu se mai ascund. După ce Iulia a fost fotografiată ţinându-se de mână cu mama actorului, semn că între cele două e o relaţie strânsă, vedeta TV şi celebrul actor s-au afişat împreună la o nuntă şi s-au lăsat fotografiaţi de jurnalişti.

RomaniaTV.net
14 mai 2016, 10:29
Salman Khan şi Iulia Vântur nu se mai ascund. S-au afişat împreună în public VIDEO

Salman Khan și Iulia Vântur au încetat să-și mai ascundă relația. Cei doi și-au făcut apariţia împreună, vineri seara, la nunta actriței Preity Zinta, una dintre cele mai frumoase femei de la Bollywood.

Starul indian și frumoasa româncă au atras toate privirile, fiind filmați și fotografiați de toți jurnaliștii aflați la locul eveniment.

 

Salman Khan a ajuns la petrecere în mașina lui, fiind urmat de o altă limuzină în care se afla Iulia Vântur. Deşi au venit separat, cei doi au intrat împreună în restaurant, fiind încercuiți de bodyguarzii actorului. Presa indiană a lăudat, de altfel, frumusețea Iuliei Vântur, despre care au scris că nu e de mirare că i-a furat inima actorului.