Şalupa familiei Naghi, avariată din cauza podului de gheaţă de pe Dunăre

Situaţie dramatică pe braţul Borcea, unde o nava s-a scufundat, iar marinarii s-au salvat în ultimul moment. Nici ambarcaţiunea în valoare de 80.000 de euro a multimilionarei Alina Naghi, văduva fostului patron al imperiului Aldis, nu a scăpat neavariată.

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 13:26
Şalupa familiei Naghi, avariată din cauza podului de gheaţă de pe Dunăre

Mai multe nave sunt afectate de podul de gheaţă format pe Dunăre. Ele au fost aruncate pe mal de sloiurile de gheaţă. Specialiştii au în calcul chiar dinamitarea podului de gheaţă pentru a încerca să scoată navele prinse în capcana sloiurilor.

Şi iahtul familiei miliardarului Naghi, omul de faceri care a murit anul trecut într-un accident de şalupă pe Dunăre, a fost afectat de aceste sloiuri.

Familia Naghi a anunţat că va da în judecată Căpitănia Portului Călăraşi şi pe cei care manevrau aceste barje, pentru că din cauza faptului că nu au fost anunţaţi că vor veni sloiuri nu au putut să-şi ferească iahtul de această gheaţă care a fost la un pas să-l scufunde.

Iahtul a fost scos din Dunăre cu o macara de mare putere. Aproape jumătate din suprafaţa iahtului era sub apă.

Autorităţile locale s-au întrunit într-o şedinţă şi încearcă să ia cele mai bune măsuri pentru a preveni ca lucrurile să se agraveze pe Dunăre şi pe braţul Borcea.