Şamanii din Peru prezic sfârşitul războiului din Ucraina şi un cutremur care va zgudui lumea

Pacea dintre Rusia şi Ucraina este la orizont în anul următor sau cel puţin aşa a prezis miercuri un grup de şamani şi vindecători din capitala Peru, Lima, potrivit Reuters.

30 dec. 2022, 09:03

Celebrii şamani din Peru, preziceri tulburătoare despre războiul din Ucraina. Au apărut cele mai așteptate predicții despre soarta lumii. Celebri șamani din Peru au prezis când se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina, dar și alte evenimente din 2023.

Șamanii din Peru spun că știu când se va termina războiul din Ucraina. Asta după ce au făcut un ritual care reprezintă o tradiție de Anul Nou.

Potrivit acestora, un tratat de pace între Rusia și Ucraina va fi semnat înainte de luna august a anului 2023. Cu toate acestea, luptele se vor intensifica în următoarele luni. Aceasta este predicția spiritelor invocate de șamani.

Carmen Harra, previziuni optimiste pentru 2023: „Se termină războiul din Ucraina. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu”

Întreg ritualul s-a desfășurat în vârful unei coline, iar ceremonia de purificare a inclus flori, tămâie, un șarpe, dar și fotografiile celor doi președinți, Vladimir Putin și Volodimir Zelenski.

Tot șamani au prezis și dezastre naturale în 2023.  Se pare că un cutremur puternic va avea loc undeva în nordul Americii. ”Anul viitor va fi un cutremur, dar nu în capitala Peru, într-un alt loc, în străinătate undeva în nordul Americii, ar putea fi în Statele Unite… va fi mult dezastru, în special climatic”, a spus şamanul Walter Alarcon.

Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare