Şampanie, lumânări, şemineu. Cu cine şi-a petrecut noaptea Hannelore după despărţirea de la Insula Iubirii

Cu cine şi-a petrecut Hannelore noaptea în dormitorul ei, după despărţirea de Bogdan! Uite-o întinsă pe pat, aproape dezbrăcată, cu un pahar de şampanie şi o lumânare romantică pe masă

RomaniaTV.net
27 ian. 2019, 09:18
Şampanie, lumânări, şemineu. Cu cine şi-a petrecut noaptea Hannelore după despărţirea de la Insula Iubirii

Fosta concurentă de la “Insula iubirii”, despre care s-a scris că a divorţat de Bogdan din cauza ispitei Andy, nu a rămas singură în casă, ea avand doi câini la care ţine enorm.

Într-o seară, Hannelore a creat o atmosferă romantică, servindu-se cu un pahar cu şampanie, lângă care a aprins o lumânare parfumată. Ea s-a pozat din pat, lăsând să i se vadă picioarele goale. “Timp pentru mine. Răsfăţ acasă, alături de căţeii mei, Zain şi Linda”, a postat Hannelore, fără a aminti ceva şi despre bărvbatul care a făcut pozele.

INSULA IUBIRII. Ispita Andi a recunoscut noaptea de amor sălbatic cu Hannelore. „O să spun lucrurilor pe nume”

S-a aflat cu cine şi-a petrecut Hannelore noaptea în dormitorul ei. Bogdan a vorbit recent despre separarea lor: “Sunt aproape trei luni de zile de când am hotărât să încheiem relaţia. Şi cred că fiecare dintre noi avem dreptul să cunoaştem noi persoane alături de care putem fi fericiţi, iar cele mai frumoase momente vin atunci când nu te aştepţi”.