Samsung a anunţat data oficială de lansare a Galaxy Note 7

Samsung confirmă data de 2 august 2016 ca dată de lansarea a Galaxy Note 7. Phabletul va fi prezentat în cadrul unui eveniment Samsung Unpacked concomitent la New York, Rio de Janeiro şi Londra.

RomaniaTV.net
14 iul. 2016, 09:16
Samsung a anunţat data oficială de lansare a Galaxy Note 7

Cu funcţionalităţi adăugate a S Pen-ului şi un ecran mai mare, Galaxy Note 7 este un instrument puternic pentru împliniri şi exprimare de sine şi este conceput pentru cei care doresc să obţină tot ce este mai bun de la telefoanele lor şi de la vieţile lor.

Galaxy Note 7 va ajuta oamenii să facă mai mult în muncă, acasă şi peste tot altundeva. Samsung abia aşteaptă să ne spună mai multe despre produs.

Citeşte şi  Galaxy S8 ar putea fi primul smarpthone Samsung cu ecran 4K

Cel mai importat este că Samsung a precizat deja care este motivul pentru care Galaxy Note 7 nu este de fapt Galaxy Note 6, aşa cum era firesc. Ei bine, se pare că există o serie de motive. Primul este acela că Galaxy Note 7 vine în completarea Galaxy S7 şi S7 edge şi unifică portofoliul de produse.

În al doilea rând, Galaxy Note 7 va minimiza confuzia despre ultimele tehnologii mobile de la Samsung şi va oferi un aliniament complet cu smartphone-urile Galaxy S. Pentru a sărbători lansarea Galaxy Note 7, evenimentul Samsung Galaxy Unpacked va avea loc la orele 11:00 am EDT în New York în data de 2 august 2016, ceea ce înseamnă că în România vom putea vedea lansarea în a doua parte a zilei, în jur de orele 17:00.

Află mai multe de pe Noobz.ro