Sanda Ladoși a trăit momente cumplite: „Eram în stare să fac orice pentru a-mi atinge scopul”

Sanda Ladoși a trăit o adevărată dramă în urmă cu câţiva ani. Cântăreaţa a vorbit recent despre patimiile sale în drumul spre a deveni mamă.

18 oct. 2016, 17:55
Sanda Ladoși a trăit momente cumplite: „Eram în stare să fac orice pentru a-mi atinge scopul”

Sanda Ladoși a vorbit despre peripețiile sale în drumul spre a deveni mamă.

„Este adevărat că am apleat la fertilizarea in vitro. Eu mi-am dorit enorm de mult copii, foarte, foarte mult. Și, la un moment dat, tot încercând, dar neîntâmplându-se nimic, eram în stare să fac orice pentru a-mi atinge scopul. Pregătirea pentru fertilizarea in vitro este destul de serioasă. Părinții semnează un contract. Și în special mama. Eu am făcut acest lucru. Îți asumi un mare risc, căci în perioada respectivă ești extraordinar de bombardat hormonal și nu știi ce poate ieși, dar disperarea părintelui și dorința imensă a unei femei de a avea copii trece și peste această problemă. Și eu am făcut. Am încercat de cinci ori inseminare artificială și de două ori intervenții vitro, în urma cărora nu s-a întâmplat nimic”, a povestit Sanda Ladoși la Antena Stars.

Soluția a venit de unde se aștepta mai puțin. A schimbat echipa de medici, a tratat o afecțiune descoperită la un control (endometrită) și a reușit să devină mamă pe cale naturală. Potrivit click.ro, cântăreaţa a mers la doctor pentru a vedea dacă este în regulă să încerce din nou și atunci a și primit vestea cea mare: era însărcinată de o lună.

Vezi si: El a fost primul copil din România născut în urma fertilizării in vitro. Cum arată acum FOTO