Vedeta a recunoscut totul după mulţi ani: „Când mi-am cunoscut soţul, el era însurat. L-am pus să jure că eu sunt ultima lui soție”

Sanda Ladoși este căsătorită de peste două decenii cu Ștefan Tache, cu care are și doi copii. Aceștia formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, însă nu mulți sunt cei care știu că artista i-a pus o condiție bărbatului, înainte de a deveni soția lui.

11 mart. 2024, 11:37
Vedeta a recunoscut totul după mulţi ani: „Când mi-am cunoscut soţul, el era însurat. L-am pus să jure că eu sunt ultima lui soție”

Sanda Ladoşi, în vârstă de 54 de ani, și Ștefan Tache s-au căsătorit în 2006, după o relație de 10 ani. Cei doi se cunoșteau din 1990, însă relația lor a început mai târziu, după ce bărbatul a divorțat de cea de-a treia soție. La început, între cei doi s-a înfiripat o frumoasă prietenie și nu s-au gândit nicio clipă că vor ajunge să formeze o familie.

Însă, după cel de-al treilea divorț, în anul 1997, Sanda Ladoși și Ștefan Tache au început să petreacă tot mai mult timp împreună și, încetul cu încetul, relația lor a evoluat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Radu Siffredi, pe lista neagră a lui Dani Oțil: „Nu ești cine știe ce”. Detalii neștiute despre iubitul Oanei Matache: „A crezut că vrem să-l punem într-o lumină proastă”
După mulți ani, aceștia au decis să formeze o familie. Astfel, în anul 2005, Sanda a încercat, de mai multe ori, să rămână însărcinată. După doi ani, în sfârșit dorința i s-a îndeplinit și a venit pe lume fiul lor, Bogdan.

Astfel, în anul 2007, Sanda Ladoşi și Ștefan Tache nu doar au devenit părinți, ci și s-au căsătorit. Între timp, a mai venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, Ioana.

Căsnicia lor a trecut printr-un impas în anul 2013, când Ștefan Tache a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat că a fraudat statul, împreună cu alte cinci persoane, cu suma de 4 milioane euro, notează Spynews.

 

Ce condiție i-a pus Sanda Ladoşi soțului ei, înainte de nuntă

După 10 ani de relație, Sanda Ladoși și Ștefan Tache au decis să își unească destinele, ajungând în fața altarului. Însă, puțini știu că artista i-a pus partenerului său o condiție, înainte de a se mărita cu el.

„Când mi-am cunoscut soțul, el era însurat. Vă garantez că eu sunt ultima lui soție. Ne și amuzam când am început să ieșim, dar cred că așa a fost să fie pentru că au fost lucruri care s-au întâmplat natural. Când ne-am căsătorit i-am spus: „Vezi că eu sunt ultima nevastă. Să-ți fie clar””, a povestit Sanda Ladoși, în urmă cu câțiva ani, pentru Cancan.

În ceea ce privește succesul căsniciei sale, artista a precizat că atât ea, cât și soțul ei, s-au maturizat și au reușit să mențină un echilibru în relația lor.

„Eu nu sunt genul de femeie care să facă artificii pentru a face un brăbat să mă placă. El trebuie să mă placă așa cum sunt eu și trebuie să existe multă înțelepciune și echilibru din partea amîndurora. Pasiunea de la începutul relației este doar foc de paie și trebuie ca atunci când aceasta dispare, să existe o bază pentru relație”, a precizat Sanda Ladoși.

Teo Trandafir a dezvăluit cum a aflat că e înşelată: „Era mereu cu capsa pusă, vorbea mult la telefon. Mi-a spus el, nu am căutat”
Sanda Ladoși a încercat, timp de mai mulți ani, să rămână însărcinată. Acum, este fericita mamă a doi adolescenți, dar a luptat din greu pentru a-i putea avea lângă ea. Încă de la vârsta de 20 de ani Sandra Ladoși și-a dorit să fie mamă, însă cu fiecare vizită la medic, speranțele ei dispăreau.

Doctorii nu îi dădeau prea multe speranțe, astfel că artista a început să creadă că se confruntă cu infertilitatea. Astfel, a fost nevoită să facă cinci inseminări și două fertilizări in vitro, crezând că nu poate avea copii pe cale naturală.

Însă, adevărata problemă pe care aceasta o avea era o endometrită ce nu a fost tratată corespunzător de medicii pe care i-a vizitat. După ce a primit diagnosticul corect și a primit tratamentul corespunzător, Sanda Ladoși a rămas însărcinată cu primul ei copil.

„Am făcut 5 inseminări și 2 intervenții de fertilizare in vitro. Pentru că echipa de medici care m-a pregătit pentru așa ceva, din analizele pe care mi le-au făcut mie și soțului, au stabilit că noi doi nu vom putea avea vreodată copii, în mod natural niciodată. Din ultimele cercetări științifice se pare că toată chestia asta cu sterilitatea e legată și de tipul de alimentație, și din vaccinări și de multe alte lucruri. Endometrita se face din răceli foarte multe, netratate sau tratate prost. Mi s-a dat să fac acest test, este o biopsie de uter, în care s-a dovedit că am o endometrită cronică. Timp de 10 zile am tratat-o cu antibiotic și la o lună eram însărcinată natural”, a povestit cântăreața.

Nașterea, spune Sanda Ladoși, este cea mai frumoasă experință din viața ei: „Pentru mine a fost cea mai frumoasă experiență și de fiecare dată când îmi aduc aminte mă iau valuri de căldură și mi se face pielea de găină. Simți cum iese viața din tine, este absolut mirific”.

Sandra Ladoși și-a dedicat viața celor doi copii ai ei și a încercat să ocupe atât rolul de mamă, cât și cel de tată, ținând cont că soțul ei nu a reușit să petreacă atât de mult timp alături de aceștia.