Sanda Ladoşi, despre legătura paranormală cu Bogdan Stanoevici: „Îi cer sfatul, vorbesc cu el, mă inspiră”

Luna aceasta se împlinesc doi ani de la moartea actorului Bogdan Stanoevici. A plecat dintre noi după o luptă grea cu COVID-19 şi o nosocomială luată din spital. Actorul avea o relație specială cu Sanda Ladoși, care a recunoscut că îi simte lipsa și nu poate accepta că actorul nu mai este printre noi.

04 ian. 2023, 11:09
Sanda Ladoşi, despre legătura paranormală cu Bogdan Stanoevici: „Îi cer sfatul, vorbesc cu el, mă inspiră”

Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevici au fost prieteni buni. De multe ori au împărţit aceeaşi scenă, iar Sanda Ladoşi a recunoscut că îi simte lipsa.

De altfel, pomana de un an a regretatului actor și artist a fost ținută de buna sa prietenă, Sanda.

„Luna asta, pe 12 ianuarie, se fac doi ani de când nu mai este. Timpul trece extrem de repede. Oamenii care l-au iubit nu o să-l uite. Oamenii pe care și-a pus amprenta n-l vor uita, va fi veșnic în sufletul lor. Cei care l-au iubit nu o să-l uite niciodată. La mine în gând, în memoria mea, este clipă de clipă”, a spus Sanda Ladoşi.

Citeşte şi: Patimile Sandei Ladoşi, dezvăluite în Săptămâna Mare: „Am fost botezată noaptea, pe ascuns; la nunta fratelui meu, tata a rămas în uşa bisericii”

La doi ani de la moartea regretatului actor, Sanda Ladoşi a declarat că are o legătura paranormală cu el.

„Îi cer sfatul, vorbesc cu el, mă inspiră, nu știu dacă e el sau vine de la Dumnezeu. Vin răspunsuri sub o formă sau alta. Nu știu cine îmi trimite gândurile. Cei plecați dincolo sunt cu noi, cel puțin o perioadă. Numai că într-o altă dimensiune și cu totul altă formă. Viața nu se termină niciodată, ei au misiunile lor. Am citit și am studiat prea mult subiectul asta că să îmi schimbe cineva părerea.”,  a spus Sanda Ladoși pentru click.ro.

Bogdan Stanoevici a fost ministru delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, în perioada 5 martie și 17 decembrie 2014, dar și director general interimar al Circul Metropolitan (fostul circ Globus) din București, în perioada 2017-2020. Actorul a încetat din viață pe 12 ianuarie 2021.