Sanda Ladoși este într-o formă fizică de invidiat la 52 de ani. Care este secretul siluetei sale

Sanda Ladoși are un corp de invidiat la cei 52 de ani pe care îi are. Dacă pentru multe femei principala problemă o reprezintă kilogramele în plus, ei bine, pentru cântăreață lucrurile stau complet diferit.

12 dec. 2022, 09:04
Sanda Ladoși este într-o formă fizică de invidiat la 52 de ani. Care este secretul siluetei sale

Sanda Ladoși se poate considera o norocoasă. Pentru a se menține în formă nu face prea multe eforturi.

Cum își menține Sanda Ladosi silueta

Știm bine că ,,silueta subțire cu mult efort se menține”, însă acest lucru nu se aplică și în cazul cântăreței. Aceasta nu se abține de la prea multe mâncăruri ca să arate așa de bine și nici cu sportul nu este cea mai bună prietenă.

Citește și : Anamaria Prodan, declarații despre a treia căsătorie: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?”

”Fac sport, dar nu mai fac cum făceam. Nu mai am timp. În perioada când făceam foarte mult sport, copiii erau mai mici. Acum e o perioadă foarte dificilă, amândoi sunt în preadolescență, adolescență și este foarte complicat. Trebuie să fiu în permanență lângă ei, apar tot felul de neprevăzute și important este să fii lângă ei și pentru asta trebuie să plătești un preț. Am fost întrebată ce mănânc… de toate, inclusiv slănină și ceapă. Pâinea o fac în casă, când nimeresc o coajă de pâine de aia proaspătă nu o să trec pe lângă ea, asta este, e o asumare. Mă ajută Dumnezeu, fără prea mare efort. Am avut o perioadă în care, legat de nașterea celui de-al doilea copil, foarte greu am reușit să dau kilogramele acelea jos. Probabil că nu a fost nici momentul, dar când s-a întâmplat, s-a întâmplat pur și simplu. Așa am fost întotdeauna. Nu mă mai chinui”, a povestit aceasta pentru Spectacola.

Citește și : Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Cine o va înlocui pe prezentatoarea de la ştiri

Sanda Ladoși se poate considera o femeie împlinită. Are doi copii de 14, respectiv 16 ani. Cântăreața încearcă sa le fie alături, mai ales că cei doi se afla la o vârstă destul de vulnerabilă.

„Dacă știi ce vrei să obții de la ei, dacă știi ce vrei tu, ca părinte, nu e greu. Noi avem datoria să îi coordonăm, dar nu putem să le trăim viața și nu putem lua decizii în locul lor. Ei trebuie să fie ajutați să-și găsească drumul. Eu nu spun că nu-i o provocare, în fiecare zi este, pentru că eu vin dintr-o altă generație, cu altă educație, alte principii și este complicat. Încerc să am mintea deschisă, să mă adaptez la vremurile de astăzi, dar să nu uit că educația, indiferent de epocă, și cei șapte ani de acasă sunt valabili oricând, și peste 2000 de ani. Cei șapte ani de acasă vor fi mereu importanți. Atunci, caut să fiu în echilibru cu realitatea, dar și cu bunul simț”, a mai povestit aceasta pentru sursa menționată anterior.