Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Cine o va înlocui pe prezentatoarea de la ştiri

Roxana Hulpe, îndrăgita prezentatoarea a Ştirilor ProTV, se pregătește să devină mamă, astfel că a fost nevoită să intre în concediu prenatal. Anunţul a fost făcut de colegul de prezentare al vedetei, Cosmin Stan.

12 dec. 2022, 08:23
Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Cine o va înlocui pe prezentatoarea de la ştiri
Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV

Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Prezentatorea ştirilor a fost cerută în căsătorie în această vară de iubitul ei, Bogdan Rădulescu, iar acum este însărcinată şi urmează să nască o fetiţă. „Îi dăm de astăzi un mic răgaz colegei @roxanahulpe ca să se pregăteasca pentru marea minune care va apărea în viața ei dar o așteptăm repede înapoi la @stirileprotvro ! Să te bucuri de fiecare clipă din noua ta viață care va începe imediat”, a fost mesajul postat pe Instagram de Cosmin Stan.

Citeşte şi: Cu ce probleme se confruntă Roxana Hulpe în sarcină: „Nu mai suport!”

Roxana Hulpe, care a luat 20 de kilograme pe tot parcursul sarcinii, a confirmat că nu va mai putea fi văzută la TV. „E multă bucurie, dar cu un nod mare în gât, căci aici e acasă. De ani de zile suntem împreună atât #peteren cât și la jurnal weekend de weekend și e bucurie și plăcere. Vă mulțumesc că sunteți! Abia aștept să ne revedem!”, a fost mesajul transmis de Roxana Hulpe.

Citeşte şi: Roxana Hulpe mai are puțin și va deveni mamă. Câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii

Vedeta a ținut să le transmită fanilor săi și cine îi va ține locul. Astfel, Andreea Marinescu și Lavinia Petrea se vor afla, pe rând, la pupitrul știrilor și în week-end, alături de Cosmin Stan: „Până atunci însă minunatele mele colege @andreeamarinescu.official și @laviniapetrea vor avea alarmă și în weekend, nu doar în timpul săptămânii, pentru că vor face echipă cu Cosmin în fiecare sâmbătă și duminică”.