Sanda Ladoși, totul despre plecarea din România: „M-a impresionat locul, este vorba despre trăirile pe care le-am experimentat acolo”

Sanda Ladoși este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Are o carieră artistică impresionantă, un timbru vocal unic și numeroase premii obținute la concursuri naționale și internaționale. S-a dăruit întru-totul publicului din România și va cotinua să o facă pentru că, după cum a dezvăluit recent, nu intenționează să-și părăsească vreodată țara natală.

23 mai 2023, 12:50
Sanda Ladoși, totul despre plecarea din România: „M-a impresionat locul, este vorba despre trăirile pe care le-am experimentat acolo”

Sanda Ladoși a avut ocazia să străbată lumea în lung și-n lat și să vadă o mulțime de locuri care au impresionat-o. La o singură țară i-a rămas sufletul: Africa de Sud. Iar dacă, prin absurd, ar lua decizia să părăsească România, ar face-o doar pentru această țară, mai cu seamă pentru Sun City, un colț de Rai.

Sanda Ladoși, totul despre plecarea din România: „Am experimentat trăiri speciale acolo”

M-am plimbat mult în lumea asta, am avut șansa să îmbin utilul cu plăcutul, am văzut și extreme, dar și lucruri apropiate țării noastre, dar ceva ce m-a marcat în mod special, prima dată am avut sentimentul că aș rămâne acolo, deși niciodată nu a fost o idee de-a mea să plec din țară, dar a fost o nostalgie așa, mi-ar fi plăcut să locuiesc acolo, în contextul ăla, în momentul respectiv, în Africa de Sud. Sun City a fost splendid, un loc desprins din rai, am trăit o experiență extraordinară acolo”, a declarat Sanda Ladoși pentru Spectacola.

Citeste si Sanda Ladoși este într-o formă fizică de invidiat la 52 de ani. Care este secretul siluetei sale

Artista spune că acolo, în Sun City, a experimentat niște trăiri unice.

M-a impresionat locul, trebuie să mergi să vezi ce se întâmplă acolo, ca să înțelegi. E foarte greu să spun, pentru că e vorba de trăirile locului. De la prima seară când a apărut luna atât de aproape de pământ, pentru că m-am șocat, e o minge imensă aproape de tine, e șocantă poziția lunii față de pământ, până la vegetație, ce au putut construi acolo dintr-un deșert. Au făcut un loc unde se trăiește la un lux exorbitant. Sun City este locul unde s-au desfășurat de foarte multe ori Miss Word, este un loc splendid. Nu am cuvinte suficiente să descriu locul”, a dezvăluit artista.

Sanda Ladoși spune că nu obișnuiește să călătorească doar în locurile turistice, ci și în cele frecventate de localnici, pentru a cunoaște mai bine tradițiile și obiceiurile zonei.

Nu am văzut toată lumea asta, dar am văzut foarte multe locuri. Am avut șansa asta de a-mi face meseria și, în același timp, să vizitez locuri, ceea ce nu e la îndemâna oricui și este extraordinar. Îți faci și treaba și ai și posibilitatea să fii ghidat, să fii dus în locurile cele mai bune, să vezi locurile cele mai importante, dar și pe cele mai puțin importante, pentru că una este când mergi turist cu un traseu stabilit și alta este să fii cu oamenii locului, care te duc în locuri mai puțin turistice, unde sunt localnici și asta e o șansă în plus, zic eu”, a mai spus artista.

Citeste si Daniela Ploia ar fi încercat să se sinucidă! Cântăreața de muzică populară a intrat cu mașina pe contrasens