Sandra N, dezvăluiri despre tatăl său. Bărbatul se află în închisoare, după ce a condus beat

Sandra N, dezvăluiri despre tatăl său, care se află după gratii. Bărbatul a fost primarul unei comune din județul Argeș și acum se află în închisoare. Speranțele ca el să fie eliberat în acest an sunt mici.

23 mai 2023, 11:19

Sandra N, dezvăluiri despre tatăl său, care a fost condamnat pentru corupție, cu suspendare, iar apoi a fost prins beat la volan. Judecătorii au decis să îl condamne la închisoare cu suspendare, iar asta a fost un șoc pentur familia artistei.

Citește și: Theo Rose a primit interdicţii alimentare din partea medicului. Artista este gravidă în 8 luni şi i s-a recomandat să renunţe la anumite pofte

Sandra N, dezvăluiri despre tatăl său

Este mai bine tata. Timpul parcă trece mai repede. Sperăm ca la anul pe vremea asta să fim împreună. Nu știm exact, dar vom vedea ce se va întâmpla.

El muncește, are multe activități, este bine văzut, este un om care participă la multe activități, cursuri. Pot spune că are multe bile albe și ar trebui ca totul să meargă bine. Fiecare activitate pe care o întreprinde acolo îi scade din pedeapsă.  Sperăm să fie eliberat condiționat pe bună purtare. Nu vrem să ne focusăm pe asta pentru că nu vrem să ne facem speranțe, mai ales că nu depinde de noi.

Încercăm să nu ne punem în minte o perioadă anume. La final va depinde de o instanță care îi va da, sau nu, eliberarea mai devreme. A devenit o normalitate pentru noi. Nu mai suntem în stadiul de negare sau de șoc. Ne-am adaptat situației și mergem cu Dumnezeu înainte”, a declarat Sandra N, pentru Fanatik.ro.

Artista susține că tatăl său are șanse de a fi eliberat din închisoare curând, pe bună purtare, pentru că muncește zilnic. În plus, Ion Năftănăilă este un bărbat credincios și ar regreta infracțiunile comise.

Tata are program de luni până vineri. De dimineața până la orele 17.00. Muncește în închisoare. Mergem să-l vizităm cât de des se poate. Avi a mers și el și și-a văzut bunicul. Nu mai fusese până de curând.

Tata este un om credincios, toți din familie suntem. De fiecare dată când mergem pe la el, tata îi dă lui Avi o carte de rugăciune, îi dă câte o brățară făcută de ei. El încearcă să se implice în orice acțiune pozitivă și creativă care poate să-l facă să se simtă aproape de lumea normală, de afară” , a mai spus cântăreața.