Theo Rose a primit interdicţii alimentare din partea medicului. Artista este gravidă în 8 luni şi i s-a recomandat să renunţe la anumite pofte

Theo Rose mai are foarte puţin până va deveni mamă. Gravidă în 8 luni, artista a primit unele restriştii din partea medicului, astel că este nevoită să renunţe la unele dintre "deliciile" culinare.

18 mai 2023, 14:48
Theo Rose a primit interdicţii alimentare din partea medicului. Artista este gravidă în 8 luni şi i s-a recomandat să renunţe la anumite pofte

Theo Rose este una dintre cele mai  apreciate artiste din România. Gravidă în 8 luni, ea a primit anumite interdicţii alimentare din patea medicului, acesta recomandând evitarea consumului de carbohidraţi.

„Nu prea am mâncat, am mâncat niște sticksuri de la fete. N-am mai mâncat că mi-a zis doctorul să nu mai bag carbohidrați, că copilul meu bagă la cap și a făcut capul mare. E bine, că e semn că e deștept. Dacă asimilează acolo, mă interesează cel mai mult!”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Citeşte şi Oana Roman, pe patul de spital. De ce s-a internat vedeta şi cum se simte acum

De când este însărcinată, artista a recunoscut că a trecut prin tot felul de stări, împreună cu partenerul ei de viaţă, Anghel Damian.

„Prima dată nu știi ce să înțelegi, e un gol în stomac nefiresc. Eu am simțit de multe ori un gol în stomac, dar acum se simte total diferit. Toată lumea trăiește asta și Anghel mai mult decât mine, pe el îl ia cu leșin la fiecare control, la fiecare indicație a medicului, că apar tot felul de situații neprevăzute. La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmpla ceva. E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”, a mai spsu Theo Rose, citată de KanalD.

Citeşte şi Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose în mașină și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul

Theo Rose a luat o decizie şi în privinţa modului în care va naşte. Ea este hotărâtă să nască natural.

„M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi”, a spus Theo Rose.