Sâni mari: Cum să recunoşti un bust siliconat

Nu se poate sa nu mergi intr-un club si sa nu vezi macar o pereche de sani mari, „perfecti". Ce mai, visul oricarui barbat! Am pus intre ghilimele perfecti pentru ca, sa recunoastem, cele mai multe dintre posesoarele acelor sani mari au trecut pe la chirurgul estetician pentru o „mica" imbunatatire.

RomaniaTV.net
24 apr. 2018, 08:20
Sâni mari: Cum să recunoşti un bust siliconat

Nimic rau in asta, insa cum putem deosebi o pereche de sani mari naturali de cei „lucrati”? Sa-i pipaim, ar putea spune un mucalit, insa daca domnisoara nu este de acord, ai putea afla raspunsul corect, insa pretul platit s-ar putea sa nu merite. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa deosebesti, doar privindu-i, sanii mari naturali, de implanturile de silicoane.

Sanii mari siliconati sunt foarte apropiati

Cele mai multe dintre femei au distanta dintre sani de 5-8 centrimetri, insa implanturile o reduc semnificativ. Iar daca aproape se ating, atunci cu siguranta ca sunt falsi.

Citeşte şi 5 lucruri pe care nu le ştiai despre sâni. Cum îi schimbă cafeaua şi ce ştii despre machiajul sfârcului

Sanii mari siliconati sunt prea ridicati

Acesta este iarasi un semn al faptului ca sanii nu sunt naturali. De obicei sanii sunt pozitionati aproape de subsuoara. Iar implanturile sunt mai ridicate decat sanii naturali. Poti observa acest lucru doar daca domnisoara/doamna este imbracata subtire pentru ca si sutienele push-up ridica sanii.

Sanii mari siliconati seamana pepenii

Sanii naturali au forma de mar sau para, insa daca par mari, rotunzi ca un pepene atunci este un semn a sunt falsi. Asta pentru ca spre deosebire de sanii naturali care sunt plini la baza, implanturile sunt distribuite de la varf catre baza, dandu-li-se o forma perfect rotunda.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.