Sânii, în topul fanteziilor masculine. Cum să îţi măreşti sânii în mod natural

"O femeie fără sâni este că un pat fără perne", spunea Anatole France. Sânii pot reprezenta pentru o femeie ieșirea din anonimat, iar pentru un bărbat, modalitatea de a ieși dintr-o stare de letargie. Poate tocmai de aceea sunt preamăriți de către artiști.

RomaniaTV.net
01 oct. 2012, 20:26
Sânii, în topul fanteziilor masculine. Cum să îţi măreşti sânii în mod natural

Precum în multe cazuri, tindem să dorim ceea ce nu avem și să fim nemulțumiți de ceea ce avem deja. Credeți că sânii iubitei sunt prea mici? Mai ușor de prins în palmă, ei amintesc prospețimea adolescenței. Găsiți-le farmecul! Pentru voi sunt puși în valoarea: o bluză mulată, un nasture descheiat. Cât despre sânii mari, se recomandă singuri.
 
Inventarea sutienului să fie doar o prejudecată? Trebuie să existe însă cel puțin o motivație pentru care acesta e cu adevărat folositor. Bănuim că ar fi creat mai ales pentru bărbați, ca emoția să fie mai intensă și descoperirea, treptată.
 
Sânii sunt expresia feminității! Aveți încredere în ei, căci vor face întotdeauna intrarea în lume.

Retete miraculoase de marire a sanilor

  • Orice exercitiu care dezvolta pieptul, dezvolta si sanii. Deci respirati adanc si profund, faceti gimnastica. Evitati toate sfaturile stupide ale prietenelor care va indeamna sa tineti cure exagerate de slabire. Atat de incitanti, sanii sunt, in mare parte, niste pernite de grasime. De aceea sanii femeilor cu o vitalitate debordanta sunt atat de atragatori.
  • Aveti sanii mici? Un motiv in plus pentru a-i atinge, a-i alinta si a-l ruga pe iubitul vostru sa ii maseze si mentalizeze asa cum ii doreste. Iata cateva retete care va pot ajuta sa va modelati si sa va mariti sanii in mod armonios. Pentru masaj folositi ulei din germeni de grau sau de porumb, ulei de marar sau pentru o indeletnicire atat de… dulce, chiar extract din lemn dulce.
  • Sanii sunt lipsiti de musculatura. Cu cat pielea este mai elastica si mai bine intretinuta, cu atat sanii nostri vor fi mai frumosi. Desigur, indirect, musculatura pectorala si chiar muschii spate lui pot influenta modul in care ei sunt pusi in valoare. De aceea spuneti „da” inotului sau oricarui alt sport.

Aflaţi şi alte metode de mărire a sânilor în mod natural pe sfatulpărinţilor.ro.