Sânmărtean aruncă în aer alianţa dintre Gigi Becali şi Porumboiu

Fotbalistul Vasluiului nici nu vrea să audă de un transfer sau împrumut la Steaua.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 09:20
Sânmărtean aruncă în aer alianţa dintre Gigi Becali şi Porumboiu

Pactul pe care Gigi Becali anunţă că l-a făcut cu Adrian Porumboiu, privind împrumutul de jucători pentru retur, cu scopul de a le împiedica pe Dinamo şi Rapid să câştige campionatul, este pe cale să eşueze. Chiar fotbaliştii se opun tranzacţiilor plănuite de cei doi patroni.

Lucian Sânmărtean, unul dintre cei trei fotbalişti pe care Becali i-ar fi vrut din iarnă  la Steaua, nici nu vrea să audă de un transfer la roş-albaştrii. Dincolo de faptul că este greu de crezut că Becali îi va putea plăti salariul de 300.000 de euro pe an, pe care îl are la Vaslui, inclusiv probleme de ordin moral stau în calea tranzacţiei. „FC Vaslui mi-a dat posibilitatea să redevin ce-am fost. Nu vreau să plec nici la Dinamo, nici la Steaua, nici la CF Cluj. M-am amuzat când am văzut la televizor discuţiile pe seama transferului meu. În plus, este imposibil să ajung la Steaua, pentru că abia mi-am prelungit contractul aici„, a spus Sânmărtean, la televiziunea Sport.ro.

Pe lângă Sânmărtean, Becali i-ar mai vrea la echipă, din iarnă, pe brazilianul Wesley Lopes şi pe fundaşul bulgar Jivko Milanov.