Şantaj cu imagini erotice între două studente de la Universitatea de Medicină din Iaşi. Ambele făceau videochat

Un caz incredibil se află pe rolul instanţelor din Iaşi. O tânără de 25 de ani a fost condamnată la 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, fiind găsită vinovată pentru şantaj şi fals.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 11:29
Şantaj cu imagini erotice între două studente de la Universitatea de Medicină din Iaşi. Ambele făceau videochat

Iuliana Atănăsoae, la momentul plângerii studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, este judecată pentru şantaj, după ce şi-a şantajat o colegă de la studioul de videochat pentru bani, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Întâmplarea a avut loc la începutul anului 2014, când, o tânără din Iaşi, M.R., studentă şi ea, sesiza Poliţia că este şantajată de o persoană necunoscută, atât telefonic, cât şi de pe un cont facebook (care s-a dovedit a fi unul fals), obiectul şantajului fiind presupuse imagini indecente surprinse în timpul activităţii ei de videochat.

„Te sfătuiesc ca data viitoare să răspunzi la telefon, chiar dacă eşti apelată de un număr ascuns. Mai ales când ştii ce slujbă interesantă şi chiar excitantă ai. Ştiu ce faci, dragă fată norocoasă, sau dear lucky girl, nu ştiu cum îţi place mai mult. Ştiu unde, ştiu pe ce site-uri, la ce studio. Târgul meu: 1.000 de lei pană mâine, la ora 15:00, sau o postare interesantă va apărea peste tot. Asta pentru că nu-ţi vreau răul”, este mesajul primit de victimă.

Poliţiştii, împreună cu victima, au efectuat un flagrant delict, prinzând-o astfel pe studenta şantajistă în timp ce primea 1.000 de lei de la victimă. Iuliana Atănăsoae a venit să ia banii cu un taxi, iar în timp ce număra bancnotele a fost săltată de oamenii legii. Atunci, fata a spus că nu are acte la ea şi a dat un alt nume, care exista în realitate, al unei colege.

După ce şi-au dat seama că au fost păcăliţi, poliţiştii au pus-o pe tânără sub acuzare şi pentru fals.