Sânziana Buruiană a fost în depresie: „Nu mai puteam să îmi revin, visam urât”

Sânziana Buruiană a fost în depresie. Din ce în ce mai multe vedete recunosc faptul că s-au confruntat cu această boală şi împărtăşesc experienţa lor. Blondina a mărturisit că, din cauza morţii tatălui ei, se simţea foarte rău şi nu mai găsea sens în nimic.

03 aug. 2022, 11:39
Sânziana Buruiană a fost în depresie: „Nu mai puteam să îmi revin, visam urât”

Sânziana Buruiană a fost în depresie. Tatăl fostei asistente TV a stat trei luni în comă, iar din nefericire s-a stins din viață. Această pierdere avea să îi provocare vedetei o mare durere, confruntându-se cu o depresie severă. Sânziana a vorbit recent despre toată suferința pe care a trăit-o în trecut și cum a reușit să își revină.

Citeşte şi: Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară. Unde locuieşte acum şi ce munceşte: „Am un salariu dublu faţă de România şi lucrez o singură oră pe zi”

Sânziana Buruiană a fost în depresie

Tata a stat trei luni în comă și mama a avut niște probleme de sănătate. Bunica tocmai murise. Au venit așa, una după alta și nu mai puteam să îmi revin. Multă lume credea că sunt ocupată cu fetița, însă eu, de fapt, eram ocupată cu problemele părinților, care m-au luat pe nepregătite.

Toată perioada cu tata în spital, și înainte, și după, am fost în depresie. Și vise urâte, visam și ce se întâmplă acum, războiul acesta. Eu îl visam de atunci. A fost o perioadă foarte ciudată și nu mai vedeam nicio alinare. Singura alinare era doar fetița cea mare cu care făceam toate activitățile și ea îmi dădea așa, putere.

Este foarte greu, mai ales că tata era o persoană care venea pentru noi oriunde, la orice oră. Îi simțim lipsa, mai ales că mi-ar fi plăcut să facă mai multe activități cu nepoatele. El abia aștepta să o ducă pe Iza, cum mă ducea și pe mine când eram micuță, la înot, la tenis, la patinaj, dar Iza avea doar trei-patru anișori. Era încă micuță pentru astfel de activități„, a declarat Sânziana Buruiana pentru fanatik.ro.