Sânziana Buruiană nu se mai oprește din alăptat: ”Aș putea să depășesc orice record”

Sânziana Buruiană alăptează de peste 6 ani și jumătate și nu are de gând să se oprească. Vedeta vrea să intre în Cartea Recordurilor.

24 aug. 2022, 09:34
Sânziana Buruiană nu se mai oprește din alăptat: ”Aș putea să depășesc orice record”

Sânziana Buruiană alăptează de aproape șapte ani, de când a adus-o pe lume pe prima sa fetiță. Vedeta susține că nu s-a oprit deloc din alăptat pentru că așa a hrănit-o pe fiica ei cea mare pentru o bună perioadă de timp, iar mai apoi a venit pe lume cea de-a doua fetiță.

Citește și Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară. Unde locuieşte acum şi ce munceşte: „Am un salariu dublu faţă de România şi lucrez o singură oră pe zi”

În urmă cu ceva vreme, vedeta a spus că ar putea chiar să intre în Cartea Recordurilor, având în vedere că a alăptat neîntrerupt vreme de aproape șapte ani.

”În iarnă se împlinesc șapte ani. Între timp a venit și cea mică și practic eu nu am oprit deloc alăptarea, nici pe perioada sarcinii. Cea mare mai cerea, iar apoi când a venit cea mică, probabil că alăptatul a fost mai consistent, dar eu nu am avut niciodată probleme să pierd laptele, Slavă Domnului!”, a declarat Sânziana Buruiană la Antena Stars.

Vedeta le sfătuiește pe toate femeile să își alăpteze copiii cât de mult pot, mai ales pentru că imunitatea celor mici va fi mult mai bună datorită laptelui de mamă.

”Am apelat, în primul rând, la sentimentul meu matern și în al doilea rând, de fiecare dată, doamna doctor a fetițelor mele m-a încurajat în alăptare. Mi-a spus că este foarte bine pentru ele și că în atâția ani am venit doar pentru vaccinuri, nu am venit cu probleme serioase, de răceli. Atunci când intri în colectivitate, la grădiniță, la școală, puteau să se îmbolnăvească destul de ușor, dar până acum nu am avut probleme și cred că și datorită alăptatului.”, a mai declarat ea.

Sânziana Buruiană și-a dorit un singur copil, însă Dumnezeu i-a dăruit două fetițe, dar nu exclude posibilitatea să devină din nou mamă.

”Dacă ar veni încă unul, aș continua, chiar aș putea să depășesc orice record.”, a mai spus vedeta.

Citește și Andreea Tonciu, mesaj de încurajare din partea fostei ei prietene Sânziana Buruiană: „E bătăioasă şi îi place competiţia. Sper să reziste, să nu i se facă dor de casă”