Săptămâna Modei de la Madrid: Tendinţele vestimentare pentru vara 2013 VIDEO

Deşi sezonul estival nici nu s-a încheiat bine, creatorii de modă au pregătit noile colecţii primăvară-vară 2013. Săptămâna Modei de la Madrid a găzduit peste 40 de prezentări ale marilor designeri spanioli. Culorile vii şi formele extravagante se numără printre tendinţele modei în anul viitor.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 14:06
Săptămâna Modei de la Madrid: Tendinţele vestimentare pentru vara 2013 VIDEO

Săptămâna Modei de la Madrid a reuşit să strângă 41 de creatori de modă. Designerii au ales să impresioneze publicul prin forme neobişnuite, dar şi prin materiale şi culori neconvenţionale.

„Este un moment bun pentru industria spaniolă de modă. Deşi avem de înfruntat criza economică, rămânem optimişti. Condiţiile economice au avut un impact asupra vânzărilor, dar, cu toate acestea, multe dintre mărcile noastre au reuşit să pătrundă în toată lumea”, a declarat designerul Sita Murt.

Pe lângă prezentările de modă propriu-zise, festivalul i-a atras pe vizitatori prin şedinţe gratuite de machiaj şi de coafură.

Săptămâna modei de la Madrid a fost lansată încă din 1985. Este un eveniment anual, subvenţionat de guvernul spaniol. Alături de festivalurile de modă la Milano, Paris şi Londra, manifestarea din capitala Spaniei este una dintre cele mai importante din lume.