Şapte fraţi, de urgenţă la spital după ce au băut un bax energizante

Şapte fraţi cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani, din comuna Vlădeni, judeţul Iaşi, au fost duşi, vineri seara, cu o autospecială SMURD la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria”, după ce au consumat un bax de băuturi energizante. Mama se afla deja internată cu pneumonie, iar copiii fuseseră lăsaţi în grija unei mătuşi. Ba mai mult, se pare că aceştia ar fi furat baxul cu băuturi dintr-un magazin.

RomaniaTV.net
17 mai 2019, 19:59
Şapte fraţi, de urgenţă la spital după ce au băut un bax energizante

Cei şapte fraţi sunt din localitatea Vlădeni şi au vârste cuprinse între 2 şi 15 ani. Mama acestora se afla internată în spital suferind de pneumonie, la momentul în care a avut loc incidentul. Femeia este, de asemenea însărcinată, iar soţul ei şi totodată tatăl micuţilor munceşte într-un alt judeţ.

Copiii fuseseră lăsaţi în grija unei mătuşi, când unul dintre ei a pătruns într-un magazin alimentar şi a furat 20 de doze de băutură energizantă. Întâmplarea a ajuns chiar la urechile primarului comunei Vlădeni, Cătălin Brânzan. Îngrijorat mai mult pentru starea de sănătate a copiilor la casa unde se aflau aceştia a fost trimis viceprimarul însoţit de un asistent social. Baxul era de negăsit aşa că toţi cei 7 fraţi au fost duşi la dispensarul din sat pentru consultaţii. De acolo, ei au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Sf. Maria” din Iaşi.

Potrivit ISU Iaşi, copiii erau energici şi agitaţi, însă conştienţi.