Şapte persoane rănite după coliziunea dintre un microbuz şi un TIR pe autostrada A1

Şapte persoane au fost rănite, marţi seară, în urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, în judeţul Arad, în care au fost implicate un microbuz cu pasageri şi un TIR.

09 nov. 2022, 09:47

Accident grav pe Autostrada A1 între localităţile Pecica şi Nădlac, eveniment în care au fost implicate un TIR și un microbuz pentru transport persoane. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, şapte persoane au fost rănite.

Citeşte şi: Accident pe DN 1. Un autocar cu 43 de copii a lovit un taur. ISU Prahova intervine cu mai multe autospeciale FOTO

„În urma accidentului au rezultat 7 victime conștiente, cooperante, neîncarcerate. Acestea au fost evaluate la fața locului de către echipajele medicale prezente și transportate la spital, după cum urmează: ATPVM a transportat la spital 4 victime (cod verde medical), echipajul SAJ a transportat la spital o victimă (cod galben medical), SMURD TIM a transportat o victimă (cod galben medical), echipajul SMURD Nădlac a transportat o victimă (cod verde medical)”, a transmis ISU Arad, citat de aradon.ro.

Citeşte şi: Accident grav la Bacău. O maşină a fost târâtă 400 m de un tren

Pompierii arădeni au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, în timp ce poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii coliziunii.