Sarah Prodan, pe urmele mamei sale. Tânăra a lansat un atac dur la adresa bărbaților din România. ”Fetele Prodan nu prea au noroc”

Sarah Prodan nu mai vrea să audă de bărbați! După ce s-a despărțit de iubitul său cu care a avut o relație destul de lungă, fiica Aneimaria Prodan spune că nu mai are încredere în bărbați.

09 apr. 2023, 18:52
Sarah Prodan, pe urmele mamei sale. Tânăra a lansat un atac dur la adresa bărbaților din România. ”Fetele Prodan nu prea au noroc”

Sarah Prodan, pe urmele mamei sale. Sarah Dumitrescu este copia fidelă a mamei sale, nu doar la chip, ci și la caracter. Recent, tânăra a trecut printr-o despărțire extrem de dureroasă și din acest motiv nu mai vrea să mai audă de bărbați.

Citește și Ce cadou a primit Sarah Dumitrescu la 18 ani. Anamaria Prodan a cheltuit o avere

Sarah Prodan, pe urmele mamei sale

Sarah Dumitrescu s-a întors în România, anul trecut, pentru a o susține pe mama sa, care la vremea respectivă, se afla în proces de divorț de Laurențiu Reghecampf și a decis să rămână o perioadă pe plaiurile mioritice.

Blondina în vârstă de 23 de ani care foarte mulți ani a locuit peste ocean a reușit să se integreze în lumea bună a Capitalei și este nelipsită de la evenimentele mondene, dar și din cluburile de fițe.

Tânăra a fost deja curată de câțiva crai de București printre care se numără și Lino Golden, dar și Alex Delea, pe care i-a trimis la plimbare.

Recent, Sarah Dumitrescu a dezvăluit că a suferit foarte mult după despărțirea de iubitul său. Chiar dacă și-a pus sufletul pe tavă și a făcut totul ca relația lor să meargă fiica impresarei a fost în cele din urmă părăsită, iar asta a determinat-o să nu mai aibă încredere în bărbați.

„Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație. Sunt single acum și sunt fericită așa singură. Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste, în ultima vreme. Dar, mi-e mult mai bine așa singură deocamdată”, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru Click!.

Momente de cumpănă pentru Sarah Prodan

La finalul anului trecut, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, la piciorul la care a mai fost operată. În prezent, este încă în recuperare și așteaptă să semneze cu o nouă echipă.

„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operată în septembrie, acum două luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnica în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin. Am ales Politehnica pentru că echipa școlii era foarte bună și a fost alegerea perfecta. Eu stau singura acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa”, a povestit Sarah Dumitrescu.

Citește și Sarah Prodan aruncă bomba după divorţul părinţilor. Ce a putut să spună despre Reghecampf VIDEO