Sărbătoare în familia Corduneanu. Mama interlopilor a împlinit 70 de ani: „20 de ani încă sunt în forță și pe val”

Sărbătoare în familia Corduneanu. Mama interlopilor a împlinit vineri, 5 februarie, venerabila vârstă de 70 de ani și tot clanul s-a întâlnit pentru o petrecere la o casă din provincie. Adrian Corduneanu a postat pe TikTok un videoclip de la petrecere, unde apar mai mulți membri ai familiei, printre care și fratele său, Costel.

07 feb. 2021, 19:44
Sărbătoare în familia Corduneanu. Mama interlopilor a împlinit 70 de ani: „20 de ani încă sunt în forță și pe val”
Sărbătoare în familia Corduneanu

Sărbătoare în familia Corduneanu. „Șefa Cordunenilor”, cum îi spune Adrian „Beleaua”, a primit un tort cu poza ei și un aranjament floral în formă de inimă, din trandafiri roșii. Nu a lipsit nici poza de grup, postată cu mândrie pe rețelele sociale.

Citeşte şi: Şoc în lumea interlopă! Clanurile Preda și Corduneanu, împăcate cu forţa de Justiţie. Ce a decis instanţa

Sărbătoare în familia Corduneanu

Tot atunci, Adrian „Beleaua” a anunațat că o să predea ștafeta în șmecherie băiatului său, peste 20 de ani. „La gunoaiele astea care au năduf la mocanul meu și al familiei. Ciorile din Iași. Bebe o să le fie tăticu’. Predau ștafeta după vreo 20 de ani. 20 de ani încă sunt în forță și pe val„, a transmis Adrian Beleaua într-un videoclip pe tiktok.

Costel Corduneanu se apucă de scris: „Am o vârstă”

Interlopul a declarat că s-a săturat de problemele cu legea și din acest motiv vrea să se retragă din lumea interlopă. Eliberat condiţionat din închisoare, după şase ani petrecuţi în spatele gratiilor, interlopul are planuri mari. Acesta a decis să aştearnă pe hârtie toată experienţa lui de viaţă. Spune că are subiecte pentru trei cărţi. Are de gând să scrie o carte despre el, una despre penitenciarele din România și una despre justiție.

Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, a spus Costel Corduneanu pentru sursa citată.

Costel Corduneanu a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la începutul anului 2020, într-un amplu dosar instrumentat de DIICOT timp de aproape un deceniu. Dintre cei 27 de inclulpați din dosar – toți acuzați de activități de crimă organizată – doar 3 au fost condamnați definitiv, printre ei aflându-se și Costel Corduneanu, cel mai mare dintre frații Corduneni.

Acuzația care l-a înfundat pe Costel Corduneanu era de fapt o banalitate, în comparația cu acuzațiile grave care îi erau aduse de procurori, respectiv că acesta și-a spionat soția.

De menţionat, că 24 dintre cele 27 de persoane inculpate au scăpat de principalele infracţiuni pentru care fraţii Corduneanu şi aşa-zişii lor locotenenţi au fost incriminaţi, fie pentru că nu au fost probate, fie pentru că s-au prescris.